2777
2789
عنوان

اندازه شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 24 پست
جنسیت پسر زیره شکم زود خودشو نشون میده و به قوله معروف ادم زود شکم در میاره اما دختر فرق میکنه پسر ز ...

نی نیم دخمله از ماه اول شکمم برجسته شد

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نی نیم دخمله از ماه اول شکمم برجسته شد

مبارکت باشه عزیزم اما ماهای اول آدم بیشتر نفخ داره من خودمم اینطوری بودم یواش یواش نفخ میره زیره دل آدم سفت میشه و دردناک 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼

بچه ها من خیلی نگرانم ببخشید اس جون.

دعا کنید آزمایش غربالگری ان تی خوب باشه. دکتر گفته ریسک متوسط داره.

دوباره باید آزمایش بدم🙏

میشه برای شادی روح پدرم و آمرزشش صلوات بفرستین🙏🖤من هر موقع تو نی‌نی‌سایت امضایی رو ببینم که درخواست صلوات و دعا داره انجام میدم .حالا شماها هم برای من جبران کنین و برای پدرم دعا کنید.از همتون ممنونم.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمخدا پدرمو بیامرز و با شهدا محشورش کن. الهی آمین🙏🙏🙏🙏
مبارکت باشه عزیزم اما ماهای اول آدم بیشتر نفخ داره من خودمم اینطوری بودم یواش یواش نفخ میره زیره دل ...

اها درسته...شاید

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!
اها درسته...شاید

آره فدات همه ماهای اول دلشون میاد جلو اون بخاطر نفخه بیشتر چون روده های آدم اگه توجه کرده باشی زیاد خوب کار نمیکنه بعدش یواش یواش خوب میشه نفخ می‌خوابه. 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼
بچه ها من خیلی نگرانم ببخشید اس جون. دعا کنید آزمایش غربالگری ان تی خوب باشه. دکتر گفته ریسک متوسط ...

نگران نباش دکترا عادتشونه دل آدمو خالی کنن استرس نداشته باش 

چه زود باردارشدی دوباره منم ۳۰ سالمه پسرم ۸ سالشه

خداخواسته ست ببخشید با چندقطره که فکرشم نمیکردم و قرص نخوردم شدم . میخواستم ۵سال دیگه دومی رو بیارم حالا که شد میگم چه بهتر باهم بزرگ میشن و سختی این روزاشون باهم‌تموم میشه شاید ۵سال دیگه واقعا دودل میشدم برای دومی و سختیاش

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته