2777
2789
عنوان

بیبی چک + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارداری برا خواهر برا عمه منم دعا کن انشاالله که بسلامتی دنیا بیاد عزیز م

چشم حتما عزیزم ، فدات شم مرسی❤

زن دوست داشتنِ نصفه و نیمه نمی فهمد...             یک زن را یا باید پرستید یا به حالِ خود رها کرد ...!
من ۲۸تیر زدم مثبت شد

الههی ، ایشالا سالم بیاد بغلت ، من پارسال ۳۱ تیر اومدم خونه ام بدوو عروسی ، امسال ۳۱ تیر بی بی چکم مثبت شد😍

زن دوست داشتنِ نصفه و نیمه نمی فهمد...             یک زن را یا باید پرستید یا به حالِ خود رها کرد ...!
مثبته عزیزم برای منم دعا کن این ماه مثبت شه

چشم گلم ، ایشالا توام بیای عکس بی بی چک مثبتت رو بزاری ذوق کنیم برات😍

علائمت چیا بود

ترشح سفید غلیظ داشتم و من قبلا هم سرگیجه میگرفتم ولی تازگیا بیشتر شده بود ، چون پریودم منظم رود یه روز بعد موعد زدم که مثبت شد ، ۵ روز قبل موعد هم تو خواب نی نی کوچولوم رو دیدم😍

چشم گلم ، ایشالا توام بیای عکس بی بی چک مثبتت رو بزاری ذوق کنیم برات😍

مرسی عزیزم انشاالله آزمایشتم مثبت شه

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
ترشح سفید غلیظ داشتم و من قبلا هم سرگیجه میگرفتم ولی تازگیا بیشتر شده بود ، چون پریودم منظم رود یه ر ...

الهی💜💜💜💜💜💜

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
الههی ، ایشالا سالم بیاد بغلت ، من پارسال ۳۱ تیر اومدم خونه ام بدوو عروسی ، امسال ۳۱ تیر بی بی چکم م ...

مرسی گلم مبارکت باشه😘😘

دوست دارم پسر باشه روز ۷و۹و۱۱اقدام داشتم فقط 

منم هرشب تا صب عکس بی بی چک و نوزاد میبینم😂

😂😂واای تو خواب ؟ من عکس سیسمونی نگا میکردم ، دنبال دکتر میگشتم ، تو نت میخوندم ببینم سزارین کنم یا طبیعی ، با اینکه باردار نبودما🤦‍♀️😅

😂😂واای تو خواب ؟ من عکس سیسمونی نگا میکردم ، دنبال دکتر میگشتم ، تو نت میخوندم ببینم سزارین کنم یا ...

انشاالله توی واقعیت دیگه کاراتو میکنی