2777
2789
عنوان

از قدم خیلی خیلی ناراضی ام..

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 109 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دبیر داشتیم ،قدش کوتاه بود اما از لحاظ شخصیتی چنااان ابهتی داشت ، از جفتش با ترس رد میشدیم

خیلی شخصیت جذابی داشت

واقعا شخصیته که روی مخاطب تاثیر میذاره ، نه قدش

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

148

عزیزم قدت که دست خودت نیس اگه دست خودت بود ناراحت میشدی ولی هرادمی جذابیت خاص خودشو داره مطمعنم خیلی قشنگیای دیگه داری ب قدت اصن فک نکن 🌺

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
قدت کوتاهه ولی یه سوال . میشه براش کاری کرد ؟ نه . همه ما یه نقطه ضعفی داریم . یکی قد یکی وزن یکی تو ...

میدونم قدم کوتاهه ولی کلا قدم بهم نمیخوره..یه بار به یکی گفتم گفت خیلی بلندتر به نظر میای ولی چند بار قدمو گرفتند همینه

۱۷۶ البته دارم سابلیمینال گوش میکنم که انشاالله بشم ۱۶۸😀😀😀

قدت خیلی خوبه فقط چون دخترها عاشق پاشنه بلندن شما محدودیت دارید برای پوشیدنش ولی من اصلا پاشنه بلند نمیپوشم و ندارم

28

ول کن بابا قد مهمه ولی ن اونقدر ک بخاطرش غصه بخوری تو دوسانت از دختر عموی من کوتاه تری

بخدا چنان زندگیی داره ک من حسرتشو میکشم

بعدم این همه ادم ک قدشون کوتاه ولی موفقن 

الناز حبیبی یکیش

غصه چیزایی ک ب انتخاب خودت نبوده رو نخور

مگع همه قد بلندا خوشبختن نه والا 

ی صلوات برای سلامتی منو خانوادم  بفرست قربون محبتت❤🧡💛💚💙💜🤎🤍
من اگر واقعا 156 باشی از شما خیلی کوتاه ترم ولی کسی مسخرم نمیکنه

من لاغرم هستم.اصلا کسی تحویلم نمیگیره حتی خونواده خودمم خیلی لفظای بدیو برای قدم بکار میبره.یا همسایمون یبار صدام کرد گفت دختر من کلاس۴ام ابتداییه قدش از تو بلند تره تو خیابونم گفت بغض کردم همه نگاه میکردن

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
عریزم منم بلند نیستم ولی بنطرم الان دیگه قد مهم نیست تناسب قد و وزن و هیکل خوب مهمه

چی بگم ..منکه خیلی ناراحتم ..نمیخوام بلند باشم کاش حداقل ۱۶۰ بودم

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!