2777
2789
عنوان

کم محلی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 80 پست
😬وییی ندییش هنوز من با رل اولم تقریبا هر هفته میرفتم با اینم هروقت بتونم میرم

اخه خودم شیرازم اون تهرانه و ما جایی زندگی می‌کنیم که همه مارو می‌شناسن و نمیتونم بریم پیش هم

و خدایی که به شدت کافیست🌱

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

رفته دهاتشون نت نداره انچنان چ میدونم من از خدامه بمیره😂منم کم محلی پیشه کردم مث خودش.ولی ببین خیلی ...

😂🤦‍♀️واو خب درک کن دگ توام

من باهاش رفته بودم بیرون حالم خوب نبود اونم هی بوس میکرد و اینا خیلی رو مخ بود

اخرش نمیدونم سره اینکه چرا برام گل نخریدی دعواکردم باهاش حتا داش گریم درمیومد چرا برا من گل نخریدی داداشت برا رلش خریدع🤦‍♀️😂😂😂😂

عزیزم تو سنی نداری،وابستگی بعد یه مدت از بین میره.خودت رو با چیزای دیگه  سرگرم کن که فراموشش کنی.وقتی اولویتش نیستی یعنی عاشقت نیس والسلام

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
اخه خودم شیرازم اون تهرانه و ما جایی زندگی می‌کنیم که همه مارو می‌شناسن و نمیتونم بریم پیش هم

مام فامیلیم 🤦‍♀️💔

اون همش میترسه بگایی بدیم

منم میگم همه جا باهم میریم حتی بگا اونم میگع تروخودا نگو من میترسم😂😂😂😂😂

عزیزم تو سنی نداری،وابستگی بعد یه مدت از بین میره.خودت رو با چیزای دیگه  سرگرم کن که فراموشش کن ...

اخه من خیلی تنهام دوستی ندارم و با اقوام رفت و آمد نمی‌کنیم و خونوادم هم سرکار هستن تنها دلخوشیم اونه که....

و خدایی که به شدت کافیست🌱
😂😂حالا خرید یانه .

گف سریه بعد برات میخرم ببخشید تروخدا ببخشید

از اول تا اخر بم میگف بببخشید منم میگفتم نمخام برو 

دستمو ول کن 

برو اون ور 

نگام نکن 

رومم کرده بودم سمت دیوار بنده خدا مونده بود چیکار کنه

اخه من خیلی تنهام دوستی ندارم و با اقوام رفت و آمد نمی‌کنیم و خونوادم هم سرکار هستن تنها دلخوشیم اون ...

بازی آنلاین نصب کن،چت روم و ...یا همینجا خودت رو سرگرم کن که زیاد بهش فکر نکنی گلم.هر چه زمان بیشتری باهاش باشی جدایی ازش برات سختره

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
😂چن سالتونه

😂🤦‍♀️ی چی بگم خدمم بعد اینکه رل زدم ط شک بودم و نمیدونستم

حامد که رلمه ی حقیقتیو بعد اینکه رل زدیم گف

برگشته میگع من ازت کوچیک ترم چن ماه

من ۱۸ سالمه اونم از من ۵ماه کوجیکه😂🤦‍😂😂😂😂😂

😂🤦‍♀️ی چی بگم خدمم بعد اینکه رل زدم ط شک بودم و نمیدونستم حامد که رلمه ی حقیقتیو بعد اینکه رل زدی ...

برا من دو سال کوچیکتره.خودشم از اول میدونست.گفت زیاد نیس.واقعا هم ب چشم نمیاد قیافش بیشترم میزنه