2777
2789
عنوان

خودارضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3587 بازدید | 54 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بترسونش

اشتباه محض

هک گوشی(سیمکارت،اینستا،تلگرام،مخاطبین،پیامرسان،روبیکا)     اهدای عضو...اهدای زندگی💝من حامی اهدای عضوم🙃☝️       #عشقپلیسی ام🧿❤😍"طُ مرا جانُ جهانی                            اگ درباره "مامایی" میدونید سوال داشتم لطفا ریپلی بزنید💜                                                                                       

احتمال استرس تو زندگیش زیاد داره

بچهایی ک تنش دارن چ تو خانواده چ تو مدرسه یا هر جای دیگه اینکارو میکنن

بهش حس گناه ندین خود ب خود ترک میکنه

شایدم انرژیش زیاد بخاطر کرونا باشگاه اینا ک نمیشه رفت ولی ببرینش پارک یا جایی تا انرژیش تخلیه شه

تو برو خود را باش

اگه دختره ،،دخترا از ۱۰ و نیم سالگی تقریبا بلوغشون شروع میشه و یه سری گرایشات طبیعیه و پسر هم تو این سن سمت جنس مخالف کشش داره اما هردو برای اجتناب از تنبیه و از دست دادن والدین میان رو بدن خودشون اینو. رفع میکنن،یه دوره گذراست نمیشه جلوی بلوغ و گرایشات رو گرفت

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

اینکه پلکش تکون خورده و دستش زیر پتو بوده ابدا دلیل نمیشه خودارضایی کرده،چه حرفایی میزنید

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...

لطفا کاری نکن بچها معمولا کنجکاون اگه بگی کارت عیب داره یا همچین چیزی بدتر ادامه میده. بچه نمیدونه داره چیکار میکنه کم کم بزرگ بشه خودش میفهمه اونوقت خودش صلاح میدونه چیکار کنه ..

لطفا کاری نکن بچها معمولا کنجکاون اگه بگی کارت عیب داره یا همچین چیزی بدتر ادامه میده. بچه نمیدونه د ...

عزیزم اونوقت عادت میشه نمیتونه من خودم یه هفته هم نمیتونم ترک کنم بعد بچه 10 ساله ترک کنه؟!