2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ترس از آینده، میگم نکنه انتخابم اشتباه باشه

خب استرست منطقیه پس راهکار منطقی هم براش وجود داره و فقط هم راهکار منطقی جواب میده 

اولا خوب تحقیق کن دوما با هم پیش روانشناس برید سوما حق تحصیل حق اشتغال حق مسکن و مهم ترینش حق طلاق بلاعزل رو بگیر 

خب استرست منطقیه پس راهکار منطقی هم براش وجود داره و فقط هم راهکار منطقی جواب میده  اولا خوب ت ...

میدونی چطوره؟اولا اختلاف سنی دارم و یه سری مشکلات دیگه،ولی خب ویژگی های خیلی خوبی که داره خیلی خوب درکم میکنه،اخلاقش خیلی خوبه،خیلی دوسم داره 

خب استرست منطقیه پس راهکار منطقی هم براش وجود داره و فقط هم راهکار منطقی جواب میده  اولا خوب ت ...

پیش مشاور ازدواج میخوایم بریم،خیلی دوست داره ادامه تحصیل بدم با شاغل بودنمم مخالفتی نداره تازه مشوقمم هست

میدونی چطوره؟اولا اختلاف سنی دارم و یه سری مشکلات دیگه،ولی خب ویژگی های خیلی خوبی که داره خیلی خوب د ...

عزیزم تو ایران بهترین مرد هم این خاصیت رو داره که بعد ازدواج باهات رفتارش یهو عوض شه چون بعد ازدواج رسما خودتو وارد یه رابطه کردی که مرده همه کاره هست و تو حق اعتراض یا بیرون اومدن از اون رابطه رو هم قانونا نداری.پس هر چقدر هم طرف خوب باشع ترست منطقی هست و حتما حق طلاق بگیر تا خیالت راحت شه

دیگه مهریه هم مثل قبل نیست اصلا نمیشه روش حساب کرد که مهریه رو میبخشم جدا میشم.پس حتما حق طلاق رو بگیر بدون خجالت یا ترس.مردی که قبول نداره حق داری لیاقتتو نداره 

پیش مشاور ازدواج میخوایم بریم،خیلی دوست داره ادامه تحصیل بدم با شاغل بودنمم مخالفتی نداره تازه مشوقم ...

به عمل کار براید به سخن دانی نیست 

قبل انقلاب هم قول دادن آب و برق مجانی میشه اللن اب و برق پولی رو هم قطع میکنن‌

وعده دادن اسونه ‌اگر واقعا پا حرفش وایمیسته پس این حق ها رو میده. اگر قبول نکرد بده مطمئن باش که پیش خودش گفته بزار اول خرم از پل بگذره

به عمل کار براید به سخن دانی نیست  قبل انقلاب هم قول دادن آب و برق مجانی میشه اللن اب و برق پو ...

این اقا قبا نامزد داشته ولی چ ن میدونستم اگ خانوادم بدونن مخالفت میکنن چیزی ب خانوادم نگفتیم و بهش گفتم نگو نمیدونم کار درستی کردم ید نه

این اقا قبا نامزد داشته ولی چ ن میدونستم اگ خانوادم بدونن مخالفت میکنن چیزی ب خانوادم نگفتیم و بهش گ ...

این به خودت مربوطه ولی بنظرم حتما با نامزد سابقش صحبت کن و ببین چرا جدا شه.فقط حرفای نامزدتو گوش نده از زنه هم بپرس 

این به خودت مربوطه ولی بنظرم حتما با نامزد سابقش صحبت کن و ببین چرا جدا شه.فقط حرفای نامزدتو گوش نده ...

بهم میگ به خودت سخت نگیر جهیزیه نمیخام میگ ذره ذره تکمیلش میکنیم لذت زندگیمونم بیشتره