2777
2789
دیگه اینقدردعای سنگین میگیره مجبورم برم پیش دعانویس تاباطل کنم

چ دعاهایی؟

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
پسرمیتونه بامادرش قطع رابطه کنه ؟

اره

شوهر من قطع رابطه کرده

ماهی یک بار هم نمیبینمشون

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه اینقدردعای سنگین میگیره مجبورم برم پیش دعانویس تاباطل کنم

منم اوایل تا قبلی که با حاج خانوم آشنا بشم میرفتم پیش دعانویس.بعضی وقتا ۳ روز اثر میکرد بعضی وقتا هم دعوامون بیشتر میشد تا خدا حاج خانومو سر راهم گذاشت ازون روز به بعد واقعا کاراشون بی اثر شد.من هم پدرشوهرم هم زنش هم دختر بزرگش هم یکی از نوه هاش این کاره ان.پدرشوهرم که مرد ی کم کاراشون کمتر شد

یه طلسم کرده بودبابرادرشوهرم وجاری،بعد۴سال تونستم باطل کنم 

کارای منفی؟ 

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
چیکارمیکردن براشما؟هدفشون چی بود؟

هدفشون جدایی.دعوا.بیماری.حتی مرگ! هرچی که فکرشو بکنی

اصلا زندگی خودمو پسرش که هیچی زندگی مامان و بابا و خواهرمم داغون کردن.خواهرمن که تو ۱۴ سالگی کلی خاستگار داشت الان باوجود تحصیلات و موقعیت خوب کسی حتی بهش نگاه نمیکنه

اگه قصدت طلاق نیست بیا شماره حاج خانومو بهت بدم ختم قرآن بگیر زندگیتو درست کن

یعنی چی؟!

میگم ینی دعاهای خ نه خراب کن میگیره یا چمیدونم ازین مهر و محبت و اینا؟؟؟

بپرس از روحانیه کار بلد شاید راهکار داشت برات

چجوری ختم قرآن اون برام میخونه یاخودم؟

نه دیگه خودت باید بخونی.بعضی وقتا خیلی سنگینه.بستگی به طلسمت داره.بعضی وقتا مثلا بهت میگه ی ختم قرآن رو تو ۷ روز بخونی

اگه مشهدی حضوری بتونی بری خیلی راحت تره تا تلفنی بخوای ختم بگیری

هدف اصلی میخوان ماجداشیم که داریم میشیم

واا زندگی پسرشونه جدایی چرا

چ مشکلایی پیش اومده ک ب طلااااق فک کردی

چقد بعضی ادما بی رحمن