2777
2789
عنوان

عکس بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 27 پست
خدارو شکر که باردار شدی  ببخشید ناراحت نمیشی بپرسم مشکلتون چی بود؟خاستی جواب نده

اول خودم تنبلی خفیف داشتم تازگی فهمیدیم که همسرم هم اسپرمش سرعتش کم بود که دارو خورد تازه دو هفته بود دارو میخورد

گروه زدم تو روبیکا برای تبادل اطلاعات مفید خانه داری و آشپزی و بچه داری و .... فقط خانم ها لطفاً وارد شوند برای ورود بهم درخواست دوستی بدید تا لینک در اختیارتون بزارم و وارد بشید اول باید ویس بدید تا مطمئن بشم خانمین  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبارکه عزیزم ❤ دعا کن منم فردا میخوام بی بی بزنم مثبت باشه

منم فردا میخوام بی بی بزنم

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
اول خودم تنبلی خفیف داشتم تازگی فهمیدیم که همسرم هم اسپرمش سرعتش کم بود که دارو خورد تازه دو هفته بو ...

مبارک باشه.انشالا بسلامتی دنیا بیاد

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
پس بهم خبر بده منم میگم نمیدونم چرا حس میکنم این ماه میشه

انشالا عزیزم

میشه بگی دارو چی میخورده؟ تحرک همسر منم ضعیفه، شنبه iui شدم، 

ویتامین e و مکمل غذایی میلواید

گروه زدم تو روبیکا برای تبادل اطلاعات مفید خانه داری و آشپزی و بچه داری و .... فقط خانم ها لطفاً وارد شوند برای ورود بهم درخواست دوستی بدید تا لینک در اختیارتون بزارم و وارد بشید اول باید ویس بدید تا مطمئن بشم خانمین  
برای من منفی بود

منم امروز زدم منفی بود😒خب اگ نیس چرا پری نمیاد!تو چند روز از موعدت گذشته؟

منم امروز زدم منفی بود😒خب اگ نیس چرا پری نمیاد!تو چند روز از موعدت گذشته؟

من غروب پریود شدم اینقدر عصبی شدم شوهرم قهر کرد 

واقعا خسته شدم دیگه هرماه انتظار تَوَهُم زدن جفتمونو دیوونه کرده

من غروب پریود شدم اینقدر عصبی شدم شوهرم قهر کرد  واقعا خسته شدم دیگه هرماه انتظار تَوَهُم زدن ...

هیییی مثل منی .منم بعد۶روز پریود شدم امروز.الکی توهم زده بودم.بیخیال انشالا ماه دیگ.سعی کن چیزای گرم بخوری ک رحمت گرم بشه

هیییی مثل منی .منم بعد۶روز پریود شدم امروز.الکی توهم زده بودم.بیخیال انشالا ماه دیگ.سعی کن چیزای گرم ...

آره همه کاری ک رحم رو گرم کنه انجام میدم

تخم هویجو ماساژ روغن سیاهدانه و بادکشو ...

امید ب خدا ایشاا.. ماه بعد جواب بگیریم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792