2777
2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۶۰۰ حقوق داره ک کلا ۲۴۰۰ دستتو میگیره  اگه هرشهری بخای بری داشنگاخ ک ۴ سال درس بخونس ب هیچ عن ...

من الآن 7 سال سابقه دارم و حدود 6 تومن هست حقوقم 

تعجب میکنم بعضیا اینقدر کم میگن حقوق رو 

مگر اینکه داره با قسط و وامش حساب میکنه 😕

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
اول این ک اگه بخاطر مزایاش انتخابش کنی بدون صددرصد پشیمون میشی چون معایب زیادی هم داره  اگه ع ...

کدوم دشته تو دوران دانشجویی حقوق داره ؟؟ سه ماه تابستون بدون هیچ کاری حقوق می گیرن ؟؟عید تعطیل و.....

همش که مزایاست معایبش کجاست ؟؟🙄🤔

خدای خوبم من از بچگی آرزوم بوده معلم بشم  منو با قبولی دانشگاه فرهنگیان به آرزوم برسون 🥰 مهربون باش اما ضعیف نباش زمانی پخته میشی که بفهمی نیازی نیست به هرچیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی 😊 
من الآن 7 سال سابقه دارم و حدود 6 تومن هست حقوقم  تعجب میکنم بعضیا اینقدر کم میگن حقوق رو  ...

۷سالم سابقه خوبیه دیگه...فقط گل برا معلمی بر اساس سابقه حقوق میدن یا معلمی ک مثلا سال اولشم هست اندازه شما میبره؟

۷سالم سابقه خوبیه دیگه...فقط گل برا معلمی بر اساس سابقه حقوق میدن یا معلمی ک مثلا سال اولشم هست اندا ...

فاکتورای زیادی هست . سابقه هم تاثیر داره 

شرایط اب و هوا ، سختی کار و پست سازمانی و ... همه اینا تاثیر گذارن 

من و دوستام با سنوات یکسان ولی پست متفاوت حقوق مون فرق داره باهم

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
ای جانم ... درکت میکنم منم همین مدلی بودم البته من بیشتر میخاستم بخاطر این قبول بشم ک نگن شوهر کرد ...

به نظرتون اگه مجاز شدم برم یا بمونم سال بعد حقوق یا اکو بخونم؟

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

کسی نیس؟😐

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 
اگ علاقه داری برو 

من همرو دس دارم

به نظرتون اگه مجاز شدم برم یا بمونم سال بعد حقوق یا اکو بخونم؟

ن بنظرم فرهنگسان برای یک خانوم بهتر از هرچیزی هست این طرز فکر منه باز ببین خودت چی صلاح میدونی

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره