2777
2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 75 پست
مشخص میکنن اما چون خیلیا سرشون داغه و اطلاع ندارن و فقط حقوقو میبینن قبول میکنن😐

یه سوال بپرسم 

من الان اکثر دوستام میگن پرستاری میخوایم 

اگه تو بودی پرستاری رو انتخاب میکردی یا فرهنگیان؟ 

من بین این دوتا گیر کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به سلامتی گلم  خیلییی حسودیم شد 😭😭😭 من اگه امسال قبول نشم باید بذارم سال بعد بخونم

ای جانم ...

درکت میکنم منم همین مدلی بودم البته من بیشتر میخاستم بخاطر این قبول بشم ک نگن شوهر کرد دیگه تباه شد خداروشکر سال اولم قبول شدم ولی اگه وارد بشی دیگه برات عادی میشه 

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
یه سوال بپرسم  من الان اکثر دوستام میگن پرستاری میخوایم  اگه تو بودی پرستاری رو انتخاب م ...

میگم ک بستگی ب علاقت داره

ب هیچ عنوان ب مزایاش نگا نکن

فقط علاقه 

چون وسط راه خسته میشی

من خودم شخصا عاشق دبیری هستم

سلام عزیزم من امسال کنکور دادم و هدفم فرهنگیانه اگه بیارم  میشه شما تراز و درصداتونو بگین؟ معل ...

چرا ک من رتبم ۴۹۹۵ بود ترازم ۷۰۰۰ و خرده ای بود درصدامم روان شناسیم ۶۵ بود ک بالاترینش بود زبانمم منفی ۲ بود بقیشو دقیق یادم نیست والله

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
چرا ک من رتبم ۴۹۹۵ بود ترازم ۷۰۰۰ و خرده ای بود درصدامم روان شناسیم ۶۵ بود ک بالاترینش بود زبانمم من ...

درصد و تراز اصلا ملاک نیس چون بومی گزینی هست و بستگی ب شهرت داره

ازدواج گرده بودی و قبول شدی؟

بله عقد کرده بود نامزد بود یازدهم بودم ک عقد کردم دوازدهم خوندم کنکورم دادم سال اول قبول شدم