2777
2789
ینی میگی این عکس برا چیه پس ..بنایی نیست ؟

از ساختمان نیمه کاره هست اما اوستا کار بنای میفهمه که این عکس مال اول صبحی نیست چون اول صبح وسایل کار همه شون یک جا هستند چون شب گذشته همه وسایل جمع میکنند بدون تعارف این عکس سر کاریه

از ساختمان نیمه کاره هست اما اوستا کار بنای میفهمه که این عکس مال اول صبحی نیست چون اول صبح وسایل کا ...

😢😢😢😢😢😢

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این عکس مال الان نیست به چند دلیل اول اینکه به دیواری که با اجر سفال کار شده گچ نمیکشند پلاستر سیمان ...

برا ما گچ کردن 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

😢😢😢😢😢😢

ببین عزیزم قضیه چیه همسرت گفته سرکاره؟چرا اینقدر شک یک کم آروم باش به حرف بقیه هم گوش نده 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ببین عزیزم قضیه چیه همسرت گفته سرکاره؟چرا اینقدر شک یک کم آروم باش به حرف بقیه هم گوش نده 

اره شک کردم دلم آروم قرار نداره نمیدونم چرا حس میکنم منو سرکار گذاشته..بعد میفهمم حقیقت داره یا دروغ 

اره شک کردم دلم آروم قرار نداره نمیدونم چرا حس میکنم منو سرکار گذاشته..بعد میفهمم حقیقت داره یا دروغ ...

بابا عکس داده 

عکس نتی نیست بعد هم عکس بنایی چرا باید تو گوشی باشه خودت رو آزار نده ساعت ۶ صبح آخه کجا میخواد بره جز سر کار 

بابا عکس داده  عکس نتی نیست بعد هم عکس بنایی چرا باید تو گوشی باشه خودت رو آزار نده ساعت ۶ صبح ...

ممنون قربونت بشم ارومم میکنی 😢😢😢😢

ممنون قربونت بشم ارومم میکنی 😢😢😢😢

عزیز دلمی

نزار حرف بقیه آرامش ازت بگیره همسرت  بخواد کاری کنه مطمئن باش ۶ صبح نمیره که شما بفهمی بیکار هم نیست عکس الکی تو گوشی بده بعد هم راست میگه سر کار که نمیتونه جواب بده

بله بعضی جاها دیوار تا پایین گچ میکنند اما زیر گچ سفید اول گچو خاک میکنند تا دیوار صاف بشه بعدش گچ س ...

شما خوشت میاد با نظرات فنی ته دل کسی رو خالی کنی ؟حداقل از همجنس خودت دفاع کن مهندس

من معذرت میخوام هر چی که شما میگید همون درسته در ضمن من مهندس نیستم یا علی روز خوبی داشته باشی

آفرین که اینقدر فهمیده ای

شما خوشت میاد با نظرات فنی ته دل کسی رو خالی کنی ؟حداقل از همجنس خودت دفاع کن مهندس

خب داره به اسی کمک میکنه 

با دروغ آرومش کنیم که فایده نداره دیر یا زود اگه خدایی نکرده چیزی باشه خودش میفهمه

باید حقیقتو گفت

البته من هیچی درباره عکسه نمیدونم

خب داره به اسی کمک میکنه  با دروغ آرومش کنیم که فایده نداره دیر یا زود اگه خدایی نکرده چیزی با ...

باشه

مگه 6و نیم کسی میره کارگری

من کارمندم 6ونیم میرم چه برسه به کارگری 

عزیزم برای کارای این مدلی به محض روشنی هوا شروع میکنن که به گرما خیلی نخورن 

راستی من از قبل میشناسمت 

مثلا یکی دو سال پیش باهات حرف زدم 

ولی یادم نمیاد چی گفتیم😂

از عکس پروفایلت شناختم 

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...