2777
2789

ما 60بود،گفت 80 بشه،ولی 75بهش دادیم،امسال معلوم نیست چقدش کنه،رهن کامل،طبقه اول ویلایی،همه چیزتکمیل

اکثر دورو بریا تا120هم رهن دادن،برا ما با انصافه خدایی

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

خونه خالم دست ما هست اجاره هستيم

١٠ با ١/٢٠٠ ميداديم دو سال اول اضاف نكرد بنده خدا هيچي

امسال كردش ١٠ با ١/٨٠٠ اينم گفت سختتونه كمترش كنيد

امااااا خيلي خدايي احتراممون گذاشت

الان قيمت خونه ٥٠ با ٣/٥٠٠ هست

خدا خيرش بده شيراز هستيم درضمن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا حالم خراب شد از قیمتایی که گفتین. ان شالله همه خونه دار بشن

ما هم اجاره دادیم به یک زوج پنجاه پیش گرفتیم.چون تازه عروس و داماد هستن و خداروشکر ماهم نیاز مالی نداریم گفتیم چندسال بشینن تا خونه بخرن ان شاالله 

خدایاشکرت❤️🙏
ما پول پیش و اصلا زیاد نکردیم همون 5 تومنی که ۷ سال پیش داده مستاجرمون  اجاره هم ۲۰۰ تومن زیاد ...

آفرین عالیه،هنوز آدم با وجدان هست،اصلا خونه اینجوری گیر نمیاد

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
آفرین عالیه،هنوز آدم با وجدان هست،اصلا خونه اینجوری گیر نمیاد

به خدا ادم تو دیواری جایی اجاره هارو میبینه اصلا باورش نمیشه 

قیمت های فضایی

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        
اره واقعا منصفانه قیمت دادن.البته خدایی ما هم مستاجر خوبی هستیم     سفیر شمالی.اول پوربی ...

بازم خداروشكر ادم خوبي بوده

شما هم خوب بوديد كه احترام گذاشته

ما كوچه دو سفير جنوبي هستيم

به خدا ادم تو دیواری جایی اجاره هارو میبینه اصلا باورش نمیشه  قیمت های فضایی

خیلی،بعد باورکن خونشونو مفت بزارن کسی نگا نمیکنه،بعد رهن اجاره خداتومن،باورکن سرویسای کثیف که باید از اول بکوبن و بسازن که آدم دلش بکشه ازشون استفاده کنه،یا آشپزخونهکه نگم دیگه بلانسبت طویله

خیلی،بعد باورکن خونشونو مفت بزارن کسی نگا نمیکنه،بعد رهن اجاره خداتومن،باورکن سرویسای کثیف که باید ا ...

انشالله همه صاحب خونه شن 

تو این گرونیا پول اجاره دادن خیلی سخته

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        
انشالله همه صاحب خونه شن  تو این گرونیا پول اجاره دادن خیلی سخته

ان شاءالله،آره بخدا