2777
2789
عنوان

طلاق یازندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2588 بازدید | 341 پست
یعنی بچه گریه می‌کنه میگه بریم پارک یا بستنی می‌خوام نمیری بیرون براش بخری؟ مگه میشه؟

بچه ندارم

ولی خودم درحد سالی یکی دوبار یاپیشامد ضرور مث دکتر باخودش میرم بیرون،سالی دوسه بارم اگ واحب بود بامامانم شایدبتونم برم

باهاش صحبت کن فقط نمیتونی رو در رو تو پیام بهش بگو تاثیر داره

۸ساله کارم همینه

ولی درست نمیشه ک نمیشه

چنبارم گفتم نمیتونم تحمل کنم جدامیشم ولی برگشتم

انقد ک گفته دوستت دارم ودرست میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا که خیانت مبکنن یا معتادن که واس لا جرز دیوار خوبن،اونایی که میگن این خوبه حتما  به همین را ...

اره واقعا

من خودمم انقد بااین شرایط ساختم وکناراومدم چون خودشوزندگیمو دوس داشتم ک انگار عادت کردم خیلی سخته بین دوراهی ام

راصی نمیشه نمیره مخالفه بامشاور

با طلاق تهدیدش کن،عاقبت این مدل زندگی فقط افسردگی و داغون شدن توعه ،زندایی بابای من عین تو بود الان شده ۶۰ سالش هنوز میشینه گریه میکنه که کارشو پولشو زمینشو همه عمرشو باخته ،حسرت چیز خیلی بدیه هر کس حق داره نرمال و راحت زندگی کنه

خوشگلم اسم این دوست داشتن نیست وابستگی اجباریه.  میدونه کسی بجز شما نمیتونه تحملش کنه واسه همی ...

بخدا اینو توروی خودش خیلی گفتم،گفتم هیشکی بجزمن تحنل نمیکنه این چیزارو

حرفش اسنه ک دوستت دارم وبدون تونمیتونم

ازبعدجدایی ترس دارم واقعا نمیدونم میتونین حالموبفهمین یانه میترسم ازپشیمونی

من واقعا نمیتونم زندانی شدن رو تحمل کنم 

برا همین با توجه به صبر و تحمل خودم نظر دادم 

تو هم باید شرایط خودتو بسنجی ،من نمیتونم برات نسخه بپیچم

در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان "  میگویند ،  " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤
اره واقعا من خودمم انقد بااین شرایط ساختم وکناراومدم چون خودشوزندگیمو دوس داشتم ک انگار عادت کردم خ ...

عادت کردی و تو رابطه با یه ادم سایکوپات گیر کردی،این فقط خودشو دوست داره 

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

منه بدبخت بیچاره یه دختر دارم که حتی نمیتونم برم یه بستنی براش بخرم. نمیذاره

باید به پدرشوهرم بگم بره واسمون خرید کنه اگه خوده احمقش خونه نباشه.

با یه خانواده وصلت کردم که درک و شعورشون در حد صفره. من یه دختر دارم نمیتونم ولش کنم

میدونی چیه اخه ی عده میگن معتادوخیانتکار نیس خوبه  پیش ی سریا ک معتادن وخیانت میکنن این مشکلی ...

مهم حس خودته!

مگه فقط مهمه خائن و معتاد نباشه؟

شوهر شما بهت اطمينان نداره بعد چطور دوست داره؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
با طلاق تهدیدش کن،عاقبت این مدل زندگی فقط افسردگی و داغون شدن توعه ،زندایی بابای من عین تو بود الان ...

اوهوم دقیقا موافقم بااین حرفت عزیزم

خودم حسرت این۸سالی ک اینجوری گذشته رو دارم

ولی میترسم میگم نکنه بعدجدایی پشیمون شم ازسروابستگیه زیاد،یااینکه مثلا خانواده یابابام گیری بهم بدن ک پشیمون ترشم نه راه پس داشته باشم ن راه پیش