2777
2789
ان شاالله ک زودتر جواب بگیرید عزیزم.این دوسین چیه ک گفتید؟اون ترکیب عسل و شیر و تخم مرعم توصیح میدید ...

خرنوب رو باید هفته اول روزی دو لیوان بدی،  ولی از هفته بعد شبی یه لیوان، به صورت جوشونده، هفت تا دونه خرنوب رو تکه تکه کن بعد دو لیوان ابو تو ظرف استیل یا شیشه ای بذار بجوشه وقتی جوش اومد تکه های خرنوب شسته شده رو بنداز توش بذار حدود چهار دیقه با شعله ملایم بجوشه بعد زیر گازو خاموش کن و بذار همینجور بیس دیقه بمونه بعد  ازون تکه های خرنوبو درار و اب رو بریز تو دوتا لیوان شبی یه لیوانشو بهشون بده میتونی تا شب بعد اون یکی لیوانو تو بخچال بذاری، عرق کاسنی روزی دو لیوان، صبح و شب که دو قاشق عرقو نیریزی تو یه لیوان اب ولرم، یه شب درمیون بهش یه لیوان شیر میدادم که دو قاشق اب پیاز توش بود با دو قاشق عسل و یه دونه زرده تخم مرغ محلی، هم میزد میخورد، دو سین هم ترکیب سه قاشق عسل و یه قاشق سیاهدونه نمیکوب هست که ناشتا هر روز یه قاشق میخورد، کمپرس یخ خیلی مهمه یخو بذار تو کیسه بپیچ لای پارچه هر شب بیضه ها رو یه ربع باهاش ماساژ بده، قبل همه اینا مطمئن شو واریکوسل ندارن

خداے من زندگے ام را به خودت گره بزن، گره کور!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اخر شبا یه دونه قرص فولیک اسیدم میدادم بهش با قرص جوشان ویتامین سی خارجی میخورد، شام وسط غذا یه دونه قرص رویال ژلی که عالیه اونم، سی تاشو خریدم ۱۱۵ تومن، ناهار هم یه دونه ویتامین ای، هر شب هم جوشونده زنجبیل و دارچین و نبات، شورت ممنوع و اینکه هربار رفت دستشویی بگو شیر اب سردو دو دیقه بگیره رو بیضه، حمام اب داغم ممنوعه

ممنون عزیزم از کمکت برام دعا کن لطفا

خود  دکتر تعجب کرد از تغییرش مدام میگفت چکار کردین😐😂 چهل روزه حدودا جواب داد،اینارو بخون اونایی که میتونیو انجام بده تا جایی که میشه، سر جم از قرصایی که دکترا برا درمان مینویسن هزینش کمتره ولی من خودم جواب گرفتم ان شالله همسر شمام خوب شه، سعی کن تا جایی که میتونید سردیجات مثل دوغو ماستو خیار و اینام نخورین

داروی گیاهی برای تقویت اسپزم

سلام عزیزم من تاپیکتون در مورد مورفولوژی پایین همسرتون بود خوندم میدونم مال خیلی قبل و بچه دار شدین تبریک میگم میخواستم ببینم دنبال آدرس اون عطاری در شیراز بودین که خانمی گفته بود نتیجه گرفته برای مورفولوژی شما هم رفتید از اون نتیجه گرفتید که بچه دار شدین؟

سلام عزیزم من تاپیکتون در مورد مورفولوژی پایین همسرتون بود خوندم میدونم مال خیلی قبل و بچه دار شدین ...

سلام عزیزم ن پیدا نکردم ادرسش رو.اگر میخای باردار شی فقط بیخیالی کمکت مبکنه بیخیال بچه شو زود باردار میشی من ک با بیخیالی باردار شدم