2777
2789
عنوان

خونریزی مقعد 🤦😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1874 بازدید | 34 پست
شوهر منم بارها خون از مقعدش میومد، کلونوسکوپی انجام داد دکتر گفت پولیپ روده داره و همون موقع هم سوزو ...

اون خونریزی متفاوت هست معمولا رنگش تیره تره و خون قاطی مدفوع هست اما هموروئید خون روشن هست و معمولا از دهانه مقعد میچکه. 

کرون هزار علائم دیگه داره بجز خونریزی مثل کم اشتهایی و کاهش وزن شدید و حالت تهوع و اسهال و دفع بلغم و غیره

این بنده خدا رو نترسون

در ضمن کی گفته کرون سرطان میشه من سالها پیش مبتلا به کرون بودم و الان کاملا درمان شدم نمی دونم شاید معجزه بود شاید هم بخاطر رژیم غذایی درست و ورزش اینا و روحیه خوب

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چندسال پیش اینجوری شدم ولی دور از جونت خیلی درد داشتم یعنی کل انتهای رودم درد داشت و حتی باسنم 

دوهفته با تشخیص غلط هموروئید پیش رفتم تا اینکه حالم اونقدر بد شد که از شدت درد حتی نمیتونستم بخوابم و تب بالا و کم اشتهایی گرفتم

رفتم اورژانس تشخیص داده شد آبسه مقعدی دارم و عمل شدم.

خواستم بگم هر خونریزی به تنهایی نمیشه گفت نشونه چیه؟ در کنار علائم دیگه هست که معلوم میشه هموروئید هست یا کرون یا کولیت یا آبسه یا فیستول

باید متخصص تشخیص بده

سلام عزیز دلم این خونریزی میتونه علل مختلفی داشته باشه از هموروئید و شقاق تا.... شما باید به یک جراح کولورکتال مراجعه کنید تا معاینه وبررسی بشید.میتونید توو سایت آپارات اسم دکتر شهرام منوچهری رو سرچ کنی یکسری ویدئو میاره اونایی که در مورد هموروئید وشقاق وعلائم سرطانها هست ببین .نوع خونریزی وشکل خونریزی مهمه که دکتر کامل توضیح میده اونارو ببین نظر یک جراح کولورکتال رو براحتی بدون انشاءالله که چیزی نیست وکاملا سلامت هستی