2821
2789
عنوان

نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 26 پست

بذار لاقل ۳ ساله بشه گلم

بنظرت میتونی با هم بزرگشون کنی؟همه چی از دور قشنگه ها گلم

من ک دلم واس بچه اولی میسوزه آخه هرچقدرم بگی میتونم و بهش میرسم ولی باز مث قبل نمیشه اگ دومی بیاد

فلا عجله نکن گلم 

نظرمو گفتم 💙

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرااا

الان همه میان میگن نهه روانشناسی اختلاف سنو سه سال تعیین کرده فلان و این چرت و پرتا

ولی وختی ک بزرگ بشن خانوم و اقا بشن و نیاز هاشون از پوشک و شیر خشک و اسباب بازی بره ب سمت کلاس و کنکور و جهیزیه و دلهره واسه کار و هزارتا چیز دیگه اونجاس ک میفهمی باید بین شون حداقل ۶سال تفاوت میذاشتی

تو این دوره زمونه م ک هرکی بگه وضع مالیم اکیه بازم اکی نیس

ی کرم ضد افتاب بخای بخری هفتصد تومن پیاده ای

بعد فک کن دوتا بچه همسن تازه خودتم باشی

خو دلم بچه میخواد باز.

عزیزم اگه بچت نوزادی آرومی داره ، یعنی کولیک و نخوابیدن و گریه زیاد و اینا نداره . کسی هم هست که کمکت کنه مثلا مادری ، خواهری یا هرکس . خودت هم اعصاب و توان مالی داری . خیلی هم خوبه . باهم بزرگ میشن و همبازین . البته به هر حال دو سال اول سخته ولی بعدش خیلی بهتر میشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چرا نمیخوای میشه دلیلشو بگی

داشتیم تو آشناهامون که با فاصله کم بچه دار شدن خیلی اذیت شدن 

مخصوصا توان بدنی ، حداقل چن سال باید از زایمانم بگذره که دوباره قوی شم و به خودم بیام و کمخونی بارداری جبران شه

از طرفی اوضاع جامعه جوریه ک نمیخوام سریع چند تا بچه راه بندازم ! صبر میکنم

در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان "  میگویند ،  " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤
الان همه میان میگن نهه روانشناسی اختلاف سنو سه سال تعیین کرده فلان و این چرت و پرتا ولی وختی ک بزرگ ...

بله ایشون هم کاملا درست میگن

ببین اگه درامد همسرت ماهیانه ۱۰۰ تومن هست بیار در غیر اینصورت نمیتونید هم زمان به خرج هر دوشون برسید

بله ایشون هم کاملا درست میگن ببین اگه درامد همسرت ماهیانه ۱۰۰ تومن هست بیار در غیر اینصورت نمیتونید ...

والا شما در نظر بگیر بچه درس میخونه تلاش میکنه ولی بلفرض پزشکی ملی نمیاره میخاد بره ازاد،شما قاعدتا نمیتونین زحمات بچه رو ب باد بدین نفرستینش ک توان شهریه دادن واسه دوتا بچه همزمانو ندارین

درواقع اینجوری یکی فدای یکی دیگ میشه و جفت شون تباه و ب هیچی نمیرسن

ولی وقتی فاصله سنی ۶/۷/۸داشته باشن،این درسش ک تموم بشه اون وارد دانشگاه میشه و چ بسا اگ شما نتونین واسه دومی هزینه کنین اولی کمک تون میکنه

این تنها ی مثال بود

پدر مادرایی ک این حرکت فاصله سنی کمو میزنن اونم با دلایل چرت و پرت دارن ظلم خیییلی زیادی ب بچه شون میکنن.اونم تو این مملکت کوفتی ک هر چی میدوعی باز عقبی

2824
2823
2791
2779
2792