2777
2789
عنوان

هک شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 32 پست
چطوری یطوری بسوزونم کسی نفهمه که از قسط کردم  بخدا اشک چشام خشک شده  مامان بابام میکشنم ...

بگو ایرانسل بود آنتن داشتو اذیتم کرد این مدت و چیزی نگفتم 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
بگو هرچی شارژ میکنم خیلی زود شارژا تموم میشه،شماره ها یا سیو نمیشن یا بعد از اینکه سیو میکنم حذف میش ...

نمیدونم فک نکنم شک میکنن 

شاید مثلا به بهونه سیم کارتمو انداختن رو ساعتم بشکونمش 

دوباره میشه با همین شماره سیم کارو گرفت مامانم اگه گیر داد همینو بگیر

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یبار یه مزاحم آشغال هک کرد شمارشو دادم اطلاعات ادرس همه چیشو پیدا کردن اما دنبالش نرفتن

ینی بعدش چی شد دوباره تهدیدت کرد

اگه زنگ بزنم به پلیس فتا مامان بابام میفهمن؟؟

واقعا همین طور بگم هیچی نمیشه شمارشون چنده پلیس فتا  بعد نمیشه پیام داد زنگ نزد

عزیزم پلیس فتا توی گوگل سرچ کنی میاره.. من قبلا شنیدم یه دخترخانومی هم مشکل شمارو داشت بهشون تاکید کرده بود خونوادش متوجه نشن بهشون گفته بود خونوادم متعصبن اگه بفهمن خودکشی میکنم و بدون اطلاع خونوادش پلیس فتا پیگیری کرده بود. مطمنی پخش میکنه؟؟ شاید یه تهدید تو خالیه

بگو ایرانسل بود آنتن داشتو اذیتم کرد این مدت و چیزی نگفتم 

شک میکنن شاید به بهونه انداختن سیم کارتم تو ساعتم بشکونم بگم حواسم نبود 

بعد میشه یه سیم کارت با این شمارم گرفت اگه مامانم گیر داد همین شماره

نمیدونم فک نکنم شک میکنن  شاید مثلا به بهونه سیم کارتمو انداختن رو ساعتم بشکونمش  دوب ...

اگه خوب نقشتو بازی کنی شک نمیکنن 

گریه کردن نداره که گلم یه نقشه درست و حسابی بکش نقشتم خوب بازی کن 

سیمکارت جدیدم بخر بگو یکی از دوستام ازش متنفرم که شمارمو داره چ خوب که سیمکارته خودش خراب شد حالا میرم سیمکارتمو کلن عوض میکنم

شک میکنن شاید به بهونه انداختن سیم کارتم تو ساعتم بشکونم بگم حواسم نبود  بعد میشه یه سیم کارت ...

خب شکستن هم شاید شک کنن . آره فکر کنم بپرسی باشه 

حالا چند روز بی سیم کارت باش نگن چه خبره دنبال خط و ... هست

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
عزیزم پلیس فتا توی گوگل سرچ کنی میاره.. من قبلا شنیدم یه دخترخانومی هم مشکل شمارو داشت بهشون تاکید ک ...

نه شمارمو بی شرف ور داشته گذاشته زیر عکس یه دختره نوشته بزنگید جندم 

اصن حالم بد شد 

هی تهدید میکنه که استوریش میکنم 

میترسم خیلی 

امشب برم پس سرچ کنم

اگه خوب نقشتو بازی کنی شک نمیکنن  گریه کردن نداره که گلم یه نقشه درست و حسابی بکش نقشتم خوب با ...

اره دعا کن فقط مرسی عزیزم 

خب شکستن هم شاید شک کنن . آره فکر کنم بپرسی باشه  حالا چند روز بی سیم کارت باش نگن چه خب ...

وای یعنی میشا اگه شکستم با همین شماره دوباره سیم کارت گرفت 

خیلی میترسم اگه ابروم بره چی

وای یعنی میشا اگه شکستم با همین شماره دوباره سیم کارت گرفت  خیلی میترسم اگه ابروم بره چی

حالا میگم شاید . نترس ... کاری که نکردی . آروم باش

وای یعنی میشا اگه شکستم با همین شماره دوباره سیم کارت گرفت  خیلی میترسم اگه ابروم بره چی

آره با شکستن سیمکارت فقط کسی که بهت زنگ میزنه میگه مشترک مورد نظر خاموش است 

باید حتما بری بسوزونی سیمکارتو