2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمت هانیه اس؟ بچه اولی؟ یه لک قرمز رو صورتت داری؟

هر سه تا نه😅😅😅😅😅😂😂😂😂😂

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

منووو بگوو

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
خب سوالی چیزی

۱‌.ببینیدمن برای کارم تو مجازی با یک آقایی آشنا شده بودم چند ماه در ارتباط بودیم خودش این پیشنهاد رو داد 

یهویی یک ماه غیبش زد و منم احساس کردم پشیمون شده و رفتم پیام تشکر دادم و گفتم کار احباری خوشم نمیاد

اونم بعد دو هفته پیام داد گفت زود قضاوت کردی و مریضم خیلی هم عذر خواهی کرد که نبوده و دیر جواب داده منم سرد برخورد کردم اما تاکید داشت که این رابطه ادامه داشته باشه و میاد که دوباره شروع کنیم اما تقریبا یک ماه میگذره که ازش خبری نیست اصلا

منم دیگه پیام ندادم و خودم دارم انجام میدم کارامو

حالا به نظر شما چی میشه میاد یا نه؟

۲.با شرط معدل برای کارشناسی ناپیوسته دانشگاه دولتی قبول میشم؟