2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3059 بازدید | 34 پست
من که دست و‌پای بچه رو گذاشت بعد آخر سر هم بچه رو حموم کرد گفت بیماری پوستی نگیره

یچیز هم من شنیدم برنج رو کته کنی ک خوب له بشه سرد ک شد بدن بچه رو بزاری تو اون زردی بچه رو میکشه

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

استارتر اگه جای طب سنتی معتبر سراغ داری ببریش در حد ی کوچولو خراش پشت گوش میزنن فقط یکی دو قطره خون میاد ولی فوری زردی رو میاره پایین.

گمونم با زردی بچه شما ک ۱۱ هست انجام ندم معمولا برا زردی های بالا انجام میدن

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

پسر من زردی داشت سه بار تو بیمارستان بستریش کردن تا درجش میرفت روی ۱۸ بستریش میکردن و بعد از دو سه روز میومد زیر ده دوباره ترخیص میشد

بهش قرص فنوباربیتال دادن ولی من ندادم بهش یکی از آشناهامون یه نوبت گرفت درمانگاه محلشون دکتر طب سنتی داشتن رفتیم درمانگاه دکتره کارمون رو انجام داد و بعد از چند ساعت زردی بچم کامل برطرف شد رنگ و رخ بچه از زردی تا فردا سرخ و سفید شد واقعا از استرس نجاتمون داد شماره درمانگاهه رو میگذارم خواستید نوبت بگیرید 09027383419 همین روش رو از اول انجام بدید خیلی بهتره تا اینکه بچه بخواد بستری بشه و کلی اذیت بشه