2777
2789

به منم بگو کاری که می خوام بکنم سرانجامش چیه از این جا می رم یا موندگار میشم

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست گفتی حست رو بگو اینارو با حست جواب بده  حس علی رضا بهم چیه؟ بهم میرسیم؟

تولدت و درست گفتم واقعا ؟

حس علی رضا رو دقیق نمی دونم اما احتمال میدم دوستت داره شاید الان عاشقت نباشه اما براش مهمی و در مورد رسیدنتون حسم الان طوریه که تقریبا خنثی هست اما یه کم بیشتر سمت مثبته یعنی احتمال اینکه بهم برسین بیشتره ولی حس میکنم طول میکشه تا بهم برسین

یا خدا آبروم نره یه وقت من تا حالا در مورد بقیه نظر ندادم به خدا 😂😂😂

عزیزم هیچ وقت دنبال این دنباش که دلتو به چیزای واهی خوش کنی

یعنی من الان بگم میاد واقعا میاد😐بهتره دنبال راه حل باشی تا این چیزا.اگه میخای بیاد برشگردون اگرم نمیخای پ بیخیال

گفتم که اگه پولش فراهم بشه 

اخه مشکلمون اصلا پول نیس🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
کی باردار میشم؟ لطفا عزیزم 

عزیزم من حس ششمی نیستم به خدا تولد اون دوستمونم شانسی گفتم

من سه ماه و گفتم یکی رو گفت درسته حتی نمیدونم دقیق کدومشه 

انشالله به زودی باردار میشین

حسم میگه دو ماه

ولی بازم میگم من حس ششمی نیستم به خدا فقط حدس زدم معلومم نیست درست باشه یا نه 

انشااله به لطف خدا زود باردار میشین 

تولدت و درست گفتم واقعا ؟ حس علی رضا رو دقیق نمی دونم اما احتمال میدم دوستت داره شاید الان عاشقت نب ...

مرس

3662 من ... ‌ ساخت آینده ای زیبا به روش خودم به دلخواه خودم من میتونم به اندازه ی تمام نتونستن ها و نشدن ها میتونم و میشه من باور دارم که موفقم همیشه خوشحالم من معتقدم که همه چی دست منه و من به بهترین ها دست پیدا میکنم روز به روز و من محبوب ترین و خوشکل ترین دختر در سطح و حد خودم هستم یعنی ( برای خودم برای دنیام خوشکلم ) همه ی ما خوشکل هستیم و وقتی معتقد باشی و باور داشته باشی هیچ چیزی نمیتونه جلوی راهت رو بگیره من هم معتقدم هم باور دارم پس من انسان مفید و خوبی برای دنیام خواهم بود هرچیزی ممکنه منو از روی تاپیک ها قضاوت نکن از روی حرف های خودم قضاوت نکن از روی تعریفات قضاوت نکن اگه میخوای قضاوت کنی اول بجای من توی وضعیت من با همین سن و مشخصات من زندگی کن 🤚🏻💖تو نمیتونی هویت منو بشناسی چون من اونطور که دلم میخواد هستم شاید جلوی تو یه آدم دیگه باشه ولی درونم یه چیز دیگه و یه جور دیگه باشم هرکسی با خودش راحت تره درون آدما رو هیچکس بجز خودشون نمیتونه ببینه و درون خیلی مهمه منو از درون حس کن از درون قضاوت کن و از درون درک کن دلم میخواد با اینکه خیلی ظلم وجود داره بتونم خوب بمونم و هیچ چیزی منو تغییر نده من راه درست رو انتخاب کردم راهی که شرمنده ی خودم نشم ممکنه تاپیک هایی بزنم که واقعیت نداره و فقط خیالی و تصور من هستن ولی تصور هم یجور واقعیته پس تو نمیتونی بفهمی تاپیک های من واقعیه یا نه چون شاید دارم در رویا زندگی میکنم حتی شاید خودم نمیفهمم که واقعیت کدومه فکر نکن منو میشناسی چون من اسم های مستعار استفاده میکنم و اسم هایی که در خیالاتم هستن اسم های مورد علاقم رو می خوانید و از تاپیک هام شاهد خواهید بود‌... من از متفاوت بودن خوشم میاد خاص میشی تک میشی و باعث تعجب همه خواهی بود معمولا به کارهایی که میکنم میگن عجیب! البته دوستام میگن😂
میشه به منم حست رو درباره آینده ام بگی لطفا  هرچی که حدس میزنی بگو🙏🙏

نمیدونم عزیزم گفتم که من حس ششمی نیستم 

آینده همش بستگی به خودتون داره

خودتون آیندتونو رقم می زنین نه حس دیگران

انشالله آینده روشنی دارین عزیزم و به هر چی میخواین برسین

یه سال دیگه

جواب منو بده لطفا حست میگه چه زمانی من و علی رضا بهم میرسیم؟

چه زمانی میرم اون جایی که میخوام برم؟

3662 من ... ‌ ساخت آینده ای زیبا به روش خودم به دلخواه خودم من میتونم به اندازه ی تمام نتونستن ها و نشدن ها میتونم و میشه من باور دارم که موفقم همیشه خوشحالم من معتقدم که همه چی دست منه و من به بهترین ها دست پیدا میکنم روز به روز و من محبوب ترین و خوشکل ترین دختر در سطح و حد خودم هستم یعنی ( برای خودم برای دنیام خوشکلم ) همه ی ما خوشکل هستیم و وقتی معتقد باشی و باور داشته باشی هیچ چیزی نمیتونه جلوی راهت رو بگیره من هم معتقدم هم باور دارم پس من انسان مفید و خوبی برای دنیام خواهم بود هرچیزی ممکنه منو از روی تاپیک ها قضاوت نکن از روی حرف های خودم قضاوت نکن از روی تعریفات قضاوت نکن اگه میخوای قضاوت کنی اول بجای من توی وضعیت من با همین سن و مشخصات من زندگی کن 🤚🏻💖تو نمیتونی هویت منو بشناسی چون من اونطور که دلم میخواد هستم شاید جلوی تو یه آدم دیگه باشه ولی درونم یه چیز دیگه و یه جور دیگه باشم هرکسی با خودش راحت تره درون آدما رو هیچکس بجز خودشون نمیتونه ببینه و درون خیلی مهمه منو از درون حس کن از درون قضاوت کن و از درون درک کن دلم میخواد با اینکه خیلی ظلم وجود داره بتونم خوب بمونم و هیچ چیزی منو تغییر نده من راه درست رو انتخاب کردم راهی که شرمنده ی خودم نشم ممکنه تاپیک هایی بزنم که واقعیت نداره و فقط خیالی و تصور من هستن ولی تصور هم یجور واقعیته پس تو نمیتونی بفهمی تاپیک های من واقعیه یا نه چون شاید دارم در رویا زندگی میکنم حتی شاید خودم نمیفهمم که واقعیت کدومه فکر نکن منو میشناسی چون من اسم های مستعار استفاده میکنم و اسم هایی که در خیالاتم هستن اسم های مورد علاقم رو می خوانید و از تاپیک هام شاهد خواهید بود‌... من از متفاوت بودن خوشم میاد خاص میشی تک میشی و باعث تعجب همه خواهی بود معمولا به کارهایی که میکنم میگن عجیب! البته دوستام میگن😂
تولدت و درست گفتم واقعا ؟ حس علی رضا رو دقیق نمی دونم اما احتمال میدم دوستت داره شاید الان عاشقت نب ...

به منم میشه این دو تا سوال رو جواب بدی 

۱)تهش خوب میشه یا بد ؟! راضی ام از نتیجه یا نه ؛ میرسم به هدفم ؟

۲)دوباره فرصتی میشه که با من حرف بزنه یکی که ازش بی خبرم یا نه ؟ حسش چی بود نسبت به من ؟؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792