2777
2789
عنوان

فالوش کنم؟🤔

226 بازدید | 24 پست

دخترا یکی بود تو دانشگاه  زیر نظر  داشته اینجانبو نگید نه چون من در این موارد خیلی خنگم ببینید چقدر ضایع بوده ک۶ دوستام فهمیدن گفتن هون زمان من  زیاد خون   اینستا نداشتم که اگع  داشتم می کرد میگم به نظرتون بعد ۱سال کرونا فالوش کنم لطفا نظر تون رو بگیدراستی هر دو پزشکی هستیم یه وقت هوابرش نداره یا پرو شه نمی دونم

اگه استوری گذاشت سین کن خودش درخواست میده

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اون بدتر از منه فقط یه پست فلسفی گذلشته می خام بیشتر با من اشنا شه    

خو تو استوری بذار ببین سین میکنه

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
مطمنی ضایع نشم 

اره بابا.

اره بابا.

باشه بعد میگم نگه پا داد  یعنی از ابهتم پیشش کم نمی شه  راستی تو این کرونای گوفتی احتمالش خخلی کمه همو تو دانشگاه ببینیم  میگم این طور همو داشته باشیم نمی دونم

باشه بعد میگم نگه پا داد  یعنی از ابهتم پیشش کم نمی شه    

فقط درخواست بده.هیچی نگو.اگه خودش خواست میاد دایرکتت.

اصن فالور مشترک نداریم تو این دوسالم منم مثبت بازی درآوردم اینستا نداشتم نمی دونه ایستا دارم

شمارتو داره؟؟

باشه بعد میگم نگه پا داد  یعنی از ابهتم پیشش کم نمی شه   راستی تو این کرونای گوفتی احتمال ...

درخواسته دیگه عزیزم چیز خاصی نیست که.نترس.شجاع باش.اگه دوسش داری غرور معنی نداره البته این نظر شخصی منه.