2777
2789
عنوان

سرج زن ضعیفه توی گوشی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 4977 بازدید | 251 پست
شخصی که روی خب وبغض نظر میده برای من اهمیتی نداره حقیقتش

کدیور قطعا پر از عیب و خطاست اما به نظر من درست نیست اورا با این حجم از سواد چه در حوزه علمیه چه در دانشگاه مهره سوخته بنامیم

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)
عجب من هم در حال تاکید و تاسفم از قانون اما شما باز آنرا تکرار میکنید!حتی صانعی متاسف بود از قانون! ...

خب اگه مخالفن چرا قانون رو درست نمیکنن که به مرد به راحتی اجازه گرفتن زن دوم و سوم و صیغه رو نداشته باشه اگه اینجوری که شما میگین همه مخالفن با این قانون چرا قانون رو عوص نمیکن؟

اصلا من از شما میپرسم این قانون رو کی نوشته؟

مرد بدون اجازه زن به راحتی میتونه زن بگیره و زن صیغه کنه من جلوی چشمم تو دادگاه دعواهایی دیدم که باورم نمیشد 

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما حرف خودتون رو میزنید من گفتم مردها بدون اجازه زن اول دومی و سومی رو میگیرن یا راحت صیعه می ...

بله متاسفانه حرف شما حقیقت داره و این موارد قانونی است اما باید قانون اصلاح بشه و این موارد از نظر عده ای که میخوان کلاه شرعی بگذارند حلال است !که صدای مجتهدان دیگرو هم درآورده . به امید روزی که زنان در ایران به حقوق از دست رفته خودشون برسن و این قوانین اصلاح بشه

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)
عزیزم تو گوگل سرچ کن صیغه... ببین چقدر سایت قانونی میاد که قشنگ به مردها اجازه داده قانونی هم هستن

قانونشونم مث خودشونه کی عدالتو تو این جامعه دیدیم ماها هرچیزی به نفعشون باشه میشه قانون اینا از نسل همونایین که دخترو زنده به گور میکردن که خدا برا اینکه این کارو نکنن گفت که اون جامعه چندزن هم گرفتن بگیرت فقط تا دختراشونو از بین نبرن چون هرکسی در حد فهمو ذات خودش کاریو میکنه 

خب اگه مخالفن چرا قانون رو درست نمیکنن که به مرد به راحتی اجازه گرفتن زن دوم و سوم و صیغه رو نداشته ...

مگر قدرت دارند که اصلاح کنند . کدیور حتی به زندان های جمهوری اسلامی رفته صانعی را خلع مرج کردند آن هم پس از ۱۶ از اعلام مرجعیتش به دفتر صانعی حمله کردند سایتش را فی لتر کردند به بیتش حمله کردند!کدیور در انتخابات مجلس خبرگان کاندید شد و رد صلاحیت شد ! محسن غرویان در انتخابات خبرگان رد صلاحیت شد !در حالی که در دوره سوم این اتخابات تایید صلاحیت شده بود!از هر راهی برای ورود به قدرت و تلاش برای تغییر استفاده کردند نتوانستند !موسوی بجنوردی هم رد صلاحیت شد علی رغم داشتن درجه اجتهاد !برچه اساس معتقدید تلاشی برای درست کردن قوانین نکردن؟!!!

کدیور قطعا پر از عیب و خطاست اما به نظر من درست نیست اورا با این حجم از سواد چه در حوزه علمیه چه در ...

نظر شما هم محترم اما بنده به ایشون هیچ اعتقادی ندارم بنا به دلایل مشخص و خاصی که برام محرز شد.موفق باشین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور
نظر شما هم محترم اما بنده به ایشون هیچ اعتقادی ندارم بنا به دلایل مشخص و خاصی که برام محرز شد.موفق ب ...

همچنین خوشحال شدم از هم صحبتی با شما

تو دیگه زیادی کنجکاوی    

حالا آدم کمی اطلاعات داشته باشه بد نیس والا😂

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
همش که تقصیر زنها نیست مردها هم کثیف و هرزه ان از قدیم بودن ولی قبلا زنها نبودن به چشم نمیومد الان د ...

شما اونحوریشا دیدید ومنم زنها رو دیدم 

علنا دیدم که چطوری خودشونا میچسبونن به مردایه متاهل

بله قبول دارم مردا هم هیز وبی غیرت شدن

ولی با چیزایی که دیدم میگم زن اگه نخواد کتکم که بخوره نمیره سمته بی عفتی...بهر حال خدا به همه رحم کنه وشره شیطونا از سرمون کم کنه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

خب اگه مخالفن چرا قانون رو درست نمیکنن که به مرد به راحتی اجازه گرفتن زن دوم و سوم و صیغه رو نداشته ...

پست دیشبم رو بخونید و ببنید این افراد در دفاع از حقوق زنان چقدر مورد ظلم قرار گرفتن . مثل صانعی که دیه مرد و زن را برابر میدانست شهادت مرد و زن در دادگاه را یکسان میدانست . همسر دوم را فقط و فقط منوط به اجازه همسر اول میدانست . صیغه را حتی برای افراد مجرد هم در شرایط اضطرار همچون جنگ جایز میدانست معتقد بود زنان میتوانند مرجع تقلید شوند میتوانند وزیر  رئیس جمهور و رهبر و... شوند . معتقد بود زن برای خروج از خانه هیچ نیازی به اجازه شوهرش ندارد و مرد حق  ندارد مانع کار تحصیل و یا تفریح زنش شود و... اما در آخر چه بلاهایی که سرش نیاوردند . به بیتش حمله کردند به دفاترش در شهر های مختلف حمله کردند تابلو اش را آتش زدند. شاگردان ارشد و اطرافیانش را دستگیر کردند و حتی به زندان محکوم کردند . بدترین تهمت ها و دروغ ها را بر علیه اش منتشر کردند. او و هم کیشانش چه کار باید میکردند!نه تنها به آنها تریبون ندادند بلکه به آنها حبس در زندان و یا حصر دادند(مثل آقای کروبی که درسال ۸۸ بر علیه چند همسری صحبت کرد بر علیه حجاب اجباری صحبت کرد و مورد هجمه قرار گرفت و پس از مدتی به حصر خانگی رفت )

وقتی میام نی نی سایت بیشتر از مردا حالم بد میشه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.