2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هم اش رشته درست کردم ک برا فردا صب شوهرم صبونه بخوره خیلی دوس داره صبا اش بخوره‌. هم میخام رولت م ...

رولت مرغ و میگی عزیزم ...آش شوهره من غذا نمی دونه...میگه میان وعده است😑😑

یارا کوچولو.....تو هنوزم دل اومدن نداری مامان؟ اینجا مگه چقد ترس داره.....ینی ما لایق داشتنت نمی دونی....؟ ما دنیا رو برات گلستون می کنیم....چقد تو پیج های دکتر ها و زایمان هاشون باشم و اشک بریزم....حسرت به کنار اون شوق که پس من کی اون لباس آبی رو تنم می  کنم و تو آخرین تکونات و تو دلم میخوری و نیم ساعت بعدش میای بغلم....یارا تو اصلا چه شکلی هستی؟  چشما ت چه رنگیه....رنگه چشای مادرت تو ۲۹ سالگی میشی متمایل به حسرته....یارا دستات ....مث دستای مامان کشیده است.....چال لپ بابات رو صورت قشنگت هست....یارا مامان تو صدای گریه ات چه جوریه؟ چقد آخه انتظار ...یارا اشکام خشک شد بیا......این تن دلش میخواد مهمونش باشی ۹ ماه....این زندگی تو رو می خواد....یارا مامان منتظرم نزار دیگه....یکم دلت با ما باشه با مرام.....دلم برات پر میزنه.....خدایاااا به دادم برس.....یه صلوات مهمونمون کن
دیگه چیزی نمیشه خورد.واله تا دوسال پیش ادم‌میگفت با خوردن پول تموم‌نمیشه ک.الان باید بگی با خوردن پو ...

اره بخدا خصوصا خونه ای که بچه کوچیک باشه باید همه چیز باشه من خودمون حالا زیاد مهم نیستیم ولی دخترم گوشت و مرغ باید حتما باشه تو‌غذاهاش 

آبگوشت😑خانواده ما عادت دارن اول آبگوشت بپزن تا بفهمنن گوشتی ک گرفتن خوبه یا بد😂😐

بلد نیستم درست کنم😪

یارا کوچولو.....تو هنوزم دل اومدن نداری مامان؟ اینجا مگه چقد ترس داره.....ینی ما لایق داشتنت نمی دونی....؟ ما دنیا رو برات گلستون می کنیم....چقد تو پیج های دکتر ها و زایمان هاشون باشم و اشک بریزم....حسرت به کنار اون شوق که پس من کی اون لباس آبی رو تنم می  کنم و تو آخرین تکونات و تو دلم میخوری و نیم ساعت بعدش میای بغلم....یارا تو اصلا چه شکلی هستی؟  چشما ت چه رنگیه....رنگه چشای مادرت تو ۲۹ سالگی میشی متمایل به حسرته....یارا دستات ....مث دستای مامان کشیده است.....چال لپ بابات رو صورت قشنگت هست....یارا مامان تو صدای گریه ات چه جوریه؟ چقد آخه انتظار ...یارا اشکام خشک شد بیا......این تن دلش میخواد مهمونش باشی ۹ ماه....این زندگی تو رو می خواد....یارا مامان منتظرم نزار دیگه....یکم دلت با ما باشه با مرام.....دلم برات پر میزنه.....خدایاااا به دادم برس.....یه صلوات مهمونمون کن
اره بخدا خصوصا خونه ای که بچه کوچیک باشه باید همه چیز باشه من خودمون حالا زیاد مهم نیستیم ولی دخترم ...

واله ما خودمونم شکموییم. بازم خداروشکر  محتاج کیسی نیستیم با کم و زیاد می سازیم دیگه چ کنیم.

من هم اش رشته درست کردم ک برا فردا صب شوهرم صبونه بخوره خیلی دوس داره صبا اش بخوره‌. هم میخام رولت م ...

وای حوس اش کردم نوش جان

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
بلد نیستم درست کنم😪

امضاتو خوندم دلم گرفت

ایشالله ب زودی صاحب یک بچه سالم میشید❤

«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌                      در جستجوی آن‌چه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...🥀🖤

توپک مرغ

اسنک

پیتزا

پاستا سوخاری

کتلت

کوکو

شامی کباب

کیک گوشت

پیراشکی مرغ یا گوشت

املت

خوراک مرغ و سبزیجات(فلفل دلمه ایی..نخود فرنگی ...هویج ...کلم برکلی)

سوپ جو

سالاد الویه

کیک مرغ 

سالاد ماکارونی

بازم بگم🤣🤣🤣

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده
ای جانم.ببخشید تورو خدا..ایکاش نمی گفتم.

نه بابا گوارا وجودتون حالا باید مامانم رو مجبور کنم درست کنه

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام