2777
2789
عنوان

نام نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 29 پست

وا

آنیتا کجاش سخته تلفظش😐

کجاش طولانیه😐

خیلیم اسم قشنگ و روونیه 

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم ی نگا ب اسمای جدید عجیب غریب بی وزن و بی معنای بقیه بنداز ببین چه اسم اصیل و خوش آهنگی داره دخترت.الکی حال خودتو بد نکن.عالیه.مثلا بجز آنیتا چی میخواستی بزاری.؟اسم خاصی مدنظرته؟

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
عزیزم ی نگا ب اسمای جدید عجیب غریب بی وزن و بی معنای بقیه بنداز ببین چه اسم اصیل و خوش آهنگی داره دخ ...

مهرو و ماهین دوس داشتم ولی همسرم دوست نداشت. اخرش بین آتنا و هلن و آنیتا قرعه انداختیم آنیتا درومد.‌‌‌..

مهرو و ماهین دوس داشتم ولی همسرم دوست نداشت. اخرش بین آتنا و هلن و آنیتا قرعه انداختیم آنیتا درومد.‌ ...

عزیزم آنیتا از همه گزینه هات بهتره.اینو جدی میگم.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

تازه مامانای گل سلام، وقتتون بخیر🙌🙌🙌

من دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و برای تکمیل کار پایان نامه ام به همکاری مادرانی که تازه زایمان کردند، نیاز دارم🙏

متاسفانه به خاطر شرایط کرونا فقط میتونم انلاین نمونه جمع کنم😔😔. خواهشا اگر شرایطش رو دارید و همکاری کنید واقعاا لطف بزرگی کردید، فقط ده دقیقه زمان شمارا میگیرد🌷🌷🌷

📍پژوهش زیر در ارتباط با وضعیت روانشناختی تازه مادران است در صورتی که دو هفته تا چهار سه ماه از زایمانتان میگذرد و  از روش های کمک باروری استفاده نکردید، میتوانید آزمون را انجام دهید و یا اگر افرادی با چنین شرایطی میشناسید، ممنون میشوم لینک زیر را برایشان ارسال کنید.

میتوانید از طریق لینک زیر آزمون را شروع کنید.

https://survey.porsline.ir/s/h0k0wyy#?ref=wh

🔴توجه🔴

دوستای گلم لطفا فقط خانم هایی که تازه زایمان کرده اند (دوهفته تا سه چهار ماه پس از زایمان)، آزمون را انجام دهند.

🔴(لطفا عزیزانی که قبلا پر کردند مجدد پر نکنند)🔴

اگر هم سوالی بود در خدمتم.

پیشاپیش از همیاری و همکاریتان کمال تشکر را دارم🌸🙏