ن کی گفته؟؟؟منم شب عقد همسرم خونمون موند تازه پسر عمومم اومد کنارم خوابید😂😂😂میگفت من بالا تنها میترسم ۱۳ سالش بود اون موقع هم میشد پسر عموی من هم نوه ی خاله ی شوهرم واسه همین تعارف نداشت بچم😔😔😂
خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نامزدیم الان تا چندماه آینده عقد میکنیم 🥺میدونماگر تنها بشیم کرمشو میریزه 😭
خب تنها نشین
خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
تا عروسی هیچ عملیاتی انجام نمیشه. اومدید و تفاهم نداشتید.خیلیا تو عقد جدا میشن.تو همین سایت ببین چن ...
ازدواج ربطی ب باکرگی نداره کسی ک عقد نیکنه دگ زنو شوهرن حتما هم دابطه جنسی دارن دگ بعد عقد جدا شن بکارتشون مهم نیس چون قانونا زنو شوهرن و حقشونه ک رابطه جنسی داشته باشن