2777
2789
عنوان

رشته دبیری

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 79 پست
بازم برای معلم شدن ابتدایی مخصوصا انسانی بیشتر میگیرن تا تجربی و ریاضی .... دبیری در حد دو سه نفر از ...

من میخام دانشگاه مشهد قبول شم چقد احتمال اینکه تو شهر خودم قبول شم هست یعنی چه شرایطی باید باشه

فقط خدا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من میخام دانشگاه مشهد قبول شم چقد احتمال اینکه تو شهر خودم قبول شم هست یعنی چه شرایطی باید باشه

فرهنگیان کاملا بومی پذیرش میکنن معمولا تو شهر و استان خودتون میرین دانشگاه البته گاهی وقتا تو دفترچه یه شهر دیگه رو خودشون انتخاب میکنن مثلا دوست من شمالی بود اون سال رفتن زنجان خوندن ....  چند سال بعد یکی دیگه شون تو استان خودمون رفت دانشگاه .... مشخص نیست تا زمانی که بعد اعلام نتایج ، دفترچه بیاد

فرهنگیان کاملا بومی پذیرش میکنن معمولا تو شهر و استان خودتون میرین دانشگاه البته گاهی وقتا تو دفترچه ...

من شرط درس خوندنم اینه که تو شهر خودم قبول شم وگرنه امکان درس خوندنو ندارم

فقط خدا 

کاش زمان به عقب برمیگشت و منم درسمو ادامه میدادم و معلم میشدم    اینجور تاپیکا رو که میبینم فقط حسرت و افسوس میخورم 

موفق باشی عزیزم ایشالا به آرزوت برسی  معلمی عالیه عالی

ازنظر من از پزشکی هم با پرستیژتره هرچند درآمدش پایین تر از پزشکیه

کاش زمان به عقب برمیگشت و منم درسمو ادامه میدادم و معلم میشدم    اینجور تاپیکا رو که میبین ...

عه واقعا عزیزم چن سالته مگه الان امکان ادامه دادن نداری از هر جا شروع کنی عالیه

فقط خدا 
دقیقا 👍 ولی خب معلما کارشون کم دیده میشه وگرنه با یه عالمه بچه که درس  تو مخشون فرو نمیره هیچ ...

من تا حالا ندیدم معلمی یه چیز و دو بار تکرار کنه دانش آموز خودش باید درس بخونه بنظر من سخت نیست تازه صبحا بهمون صبحانه میدن🤣🤣