2777
2789
عنوان

رشته دبیری

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 79 پست
مهم ترین چییز ظرفیت شهرتونه که هر سال متغیره و بعد اعلام نتایج دفترچه میال و مشخص میشه ...معمولا معل ...

دختر عمه ی من سال ۹۹ با رتبه ی یازده هزار رشته ی ریاضی فیزیک بود قبول شد دبیر ریاضی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نمیدونستم رتبه باید چند باشه ؟

بستگی به ظرفیت استان شهرستان داره کارنامه پارسال دیدم 8000 هم قبول شده اصلا گول نحورین واسه فرهنگیان هرچی رتبه بهتر قبولی راحت تر

یه مشاور بود میگفت حکم پزشکی داره تو انسانی راستم میگه صدر رشته های انسانی حقوقه با آینده ای مبهم!!!!

من سنم از دبیری گذشته میرم حقوق

و دیگر هیچ...

واقعا ینی رتبه ی مشخصی نیست 

تو چکار داری نصیحت منو گوش کن بخون برا زیر 2000 

الان فقط درس خوندن مهمه بحث سر رتبه و رشته مال بعد کنکوره فقط سعی کنید رتبه خوب بیارید همتونم برید فرهنگیان راه رو واسه حقوق باز کنید😆😂شوخی میکنم

و دیگر هیچ...

واای یعنی برم ریاضی من هنوز بین رشته ها موندم کدوم اسونتر میگیره واسه کنکور

بنظرم ببین تو کدوم بهتری اگه حفظیجاتت خوبه انسانی انتخاب خوبیه ممکنه برای این که داوطلبا تو ریاضی کمتره ریاضی بزنی اما خب تو اون رشته نتونی خوب عمل کنی شایدم برعکس بستگی به خودت داره

تو چکار داری نصیحت منو گوش کن بخون برا زیر 2000  الان فقط درس خوندن مهمه بحث سر رتبه و رشته ما ...

هوف من واقعا گیج میشم گاهی حس میکنم نمیدونم دارم چیکار میکنم تنها چیزی که میدونم اینه که باید درس بخونم