2789
عنوان

وای این چیه ...😨

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ن میخچه اینجوری نیس عزیزم میخچه اصلا تو خالی نیست همون تاولِ ک بخاطر رطوبت پات حالا یه ترکیده یا باز ...

اره همینه دقیقا

یه وقتایی وقتی میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم اره میدونم..اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی‌ میدونم ، هرکی‌ دور و برمون بود مثل‌ دیوونه‌ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید...همیشه می‌گفت لحظه‌هایی که دیوونه‌بازی در‌میاری‌ هیچوقت فراموش‌ نمیشن من با تو باید دیوونه باشم :)وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگفت میدونی؟ :)یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟ :)وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگفت تو که میدونی...یبار جلوم وایساد گفت دختر خانم جذاب تا آخر عمرت باید بدونی😍واسه بهم رسیدن دوتا عاشق دعا کنید😌❤
تو پره ینی؟ اخه گفتی مثل تاول تو خالی اگ سفته مث زخم میمونه روشم یکم پوسته پوستس میخچس عزیزم

اخه وا این سفته . روشم پوسته پوسته نیست . خودمم نمیدونم این چیه .

دستم که بهش میزنم درد میگیره

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
فکر میکنم این میخچه باشه 

مرسی عزیزم .

حالا محلولشو میخرم

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
محلول تنها فایده نداره باید سنگ پا هم بکشی من تجربشو دارم

عههههه .

باشه حتما میکشم 

عزیزم این محلولشه فقد باید روی زخم بزنی وگرنه جاهای دیگرو میکنه نازک میکنه خون میاد . با خلالی چیزی بزن هر دفعم ک میزنی واسه دور بعدی یکم بتراش تا به عمق بره و ریشه کن شه  روزی س وعده بزن