2777
2789
عنوان

بد ترین فحشی که تا حالا شنیدین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نامردگوشیم رودزدی بودروشنن کردزنگ زدم جواب ندادبهش اس دادم گوشیم روپس بده کللللی فحش ناموسی زشت ب ...

واااای 😟😟😟

دیدم هر وقت که میبینمت نمیتونم چشامو از روت بردارم یاد آفتابگردون افتادم ... (بردیا بهادر)
ماهم بچه بودیم مامانم از خونه بیرونمون میکرد چه زشت🤦‍♀️😂😂😂

نمیدونستم کجا برم😂😯

یادم میاد ناراحت میشم.حالا کاری هم نکرده بودمااا.بهم گفت نرو جای دور.منم رفتم یه کوچه اونورترچندتا ازدوستام اونجا بودم.جالب این بود که مثلا نگرانم شده بود،بعدش منو چند ساعت از خونه بیرون کرد😐هروقت بهش گلایه میکنم میگه توهم زدی دروغ نگو.ولی میدونم که توهم نبوده

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 

از سرکار اومده بودم و خسته میخاستم بخوابم...بچه های طبقه بالا توپ بازی و بپر بپر میکردن....زنگ زدم مدیر ساختمان که بهشون تذکر بده....چند دقیقه بعد خانوم طبقه بالایی اومد دم در و بهم گفت چهاردیواری اختیاری بهتره  بمیر ولگرد بی حجاب......‌مدام داد میزد برو حجابتو رعایت کن. حالا مو یه زن با پوشش معمولی و فرهنگی ام. دهنم باز موند و همون روز خونه رو گذاشتم واسه فروش

از سرکار اومده بودم و خسته میخاستم بخوابم...بچه های طبقه بالا توپ بازی و بپر بپر میکردن....زنگ زدم م ...

آفرین 

دیدم هر وقت که میبینمت نمیتونم چشامو از روت بردارم یاد آفتابگردون افتادم ... (بردیا بهادر)
2790
2778
2791
2779
2792