2777
2789
عنوان

بلاگر شدن من

| مشاهده متن کامل بحث + 2875 بازدید | 57 پست

الان که بلاگرها  بیشتر بچه ها هستن. ‌مدارس که بخاطر کرونا تعطیل شد.‌این بچه ها استعدادهاشون  شکوفا شد. این نشون میده مدرسه نرفتن باعث ثروتمند شدن است😅😅😅چند تا  رو میشناسن که اولین کلیپی  که پخش کردن تا الان که یکسال گذشته چه زندگی ساختن واسه خودشون😅😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه از بلاگرا بدشون میاد پس اونایی که زیر پست ملیون ملیون کامنت قربون صدقه رفتن میزارن پس کیا هستن؟

یا فیکن 

یا حمایتی ان 

یا برای جایزه اس 

یکمشونم از رو علاقه اس 

کلا همش سیاه بازیه 

من از وجودشون خبر دارم

ولی نمیتونم کاملا شرح واقعه بدم متاسفانه .

یکی همیشه هست که عاشق منه😍نگام که میکنه پلک نمیزنه😘 تنهاست خودش، ولی تنهام نمیزاره دریا که چیزی نیست عجب دلی داره😻با گریه هام میاد غمامو حل کنه 😍نزدیک میشه تا منو بغل کنه 💛از اسمون شهر خیلی پایین تره درو که وا کنم خـــــدا پشت دره🙋✨هر کاری که میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره💛 نامهربونی با دلم نمیکنه ...با هیچ قیمتی ولم نمیکنه❤ ...ی قطره اشکمو که میدرخشه باز بهونه میکنه تا منو ببخشه باز😁🌸😻
یا فیکن  یا حمایتی ان  یا برای جایزه اس  یکمشونم از رو علاقه اس  کلا همش سیا ...

اونارو میدونم ولی اخه چقدر میتونه فیک باشه یا حمایتی طرف چند ملیون کامنت داره اکثرا میخونم قربون صدقس

خواهش میکنم برای حاجت دلم صلوات بفرستین

من یه بلاگره متنفرم  ازش مثلا میخواد بگه من مذهبی ام زیره اون سپر و نقاب مذهبیش چه کارا نمیکنه خودنمایی و مثلا یه تار موش بیرون نیس ولی چه لباسای خیره میپوشه  شوهرشم شبیه اسکالاس کم مونده فقط فیلم سسکیشونو نشون بدن...تازه هم حاملس همش اسم بچشو آلبالوچه گذاشته ووخودنمایی میکنه بدم میاد وقتی یکی خودش نیس

خواهش میکنم برای حاجت دلم صلوات بفرستین
حالا سر بسته ی چیزایی بگو لطفا خیلی مشتاقم بدونم

یکی از اشناهای ما بوتیک داره سه تاشون کل خریدشون رو از این میکنن 

و باهاشون اشناه هستن 

زندگیشون ۲۰٪ هم به پیجشون ربطی نداره

نصف چیزایی که میگن مال ماست کرایه ایه 

به شدت بد دهنن 

و اینکه مثلا یکیشون شمع فروش بوده روبروی امامزاده

اینجوری بهت بگم 

که بلاگرا از گذشتشون فقط بعڝیاشون تاکید میکنم بعضیاشون اسم و فامیلیشون رو درست گفتن....

بگیر برو تا تهش

یکی همیشه هست که عاشق منه😍نگام که میکنه پلک نمیزنه😘 تنهاست خودش، ولی تنهام نمیزاره دریا که چیزی نیست عجب دلی داره😻با گریه هام میاد غمامو حل کنه 😍نزدیک میشه تا منو بغل کنه 💛از اسمون شهر خیلی پایین تره درو که وا کنم خـــــدا پشت دره🙋✨هر کاری که میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره💛 نامهربونی با دلم نمیکنه ...با هیچ قیمتی ولم نمیکنه❤ ...ی قطره اشکمو که میدرخشه باز بهونه میکنه تا منو ببخشه باز😁🌸😻
اونارو میدونم ولی اخه چقدر میتونه فیک باشه یا حمایتی طرف چند ملیون کامنت داره اکثرا میخونم قربون صدق ...

خیلی...

خیلی میتونه فیک باشه 

نصفشون کلا سر و کارشون با فیکه 

هرچند الان نمیدونم راجع به کی داری میگی.