2777
2789
عنوان

مردم آزار

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 40 پست
احتمالا نشناسی.کلا 3 4 روز بودم.aligudy. بودم.سابقه اگر بیشتر بود اینجا رو به آتیش میکشیدم😁😁

اهان اره نمیشناسم یه نفر دیگم هس کاربر روح آقاس مشاوره واسه گوشی اینا میده فک‌کردم اونی

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
اشکال نداره شما اینجوری نباشید.دو هفته دیگه میتونید از طریق تماس با ما کاربریتون رو برگردونید.

والا با ادمین تلگرام صحبت کردم گفت دیگه نمیشه کاریش کرد.نوشته بود تعلیق ولی اینکه نابود بود!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا با ادمین تلگرام صحبت کردم گفت دیگه نمیشه کاریش کرد.نوشته بود تعلیق ولی اینکه نابود بود!

خب پس فراموشش کنید.اینم یه تجربه عجیب از اینجا شد هرچند به قیمت یه شماره تموم شد😄آدم با این تجربه ها بزرگ میشه

یه خانم بمن درخواست دوستی داد.بعد پست گذاشت که ببخشید دستم خورد.خدا رو خوش میاد همونجا حسابشو بپرونم ...

چه جوری میشه میشه بگید 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
من اشنایی با این سایت ندارم.نمیدونم خود سیستم حساب منو پروند یا اون خانم درخواست رو رد داده حسابم پر ...

خوب منم اگر رد کرده باشم یعنی حساب اونام پریده

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
نمیدونم.اتفاقا به منم دیروز درخواست دادن رد کردم.هرچی به سرش اومد بادا باد.

خخخ