2777
2789
عنوان

امشب ۵ شبه باشوهرم قهرم...حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 30 پست
پیام داده،زنگ زده ،سرد بودی،حالا بهش انگ بی‌خیالی میزنی،،،،چی از جون خودت میخای

گفتم ی حرفایی زده ک باید بیاد بگه گوووووه خوردم...تازه اونم بگه بازم دلم خنک نمیشه این ی بار زنگو پیام دادنش درقبال حرفاش هیچی نیس

ی حرفایی بهم ززززززززد ک باید یک ماه قهر باشم

مردا موقه عصبانیت خر میشن شما ب بزرگواری خودت ببخش - میدونم سخته ولی بگو دیگه تکرار نکن و زشته و این حرفا 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راننده جاده س ....اعصابشا خورد نکن...چه اشکالی داره شما پیش قدم بشی ..بزار حالا با ارامش به کاراش بر ...

خیلی بدحرفایی زد...بعدشم اااااااانقد کوتاه اووووووووووومدم از موهای سرم بیشتر

خیلی بدحرفایی زد...بعدشم اااااااانقد کوتاه اووووووووووومدم از موهای سرم بیشتر

ببخشیدمنکه نیستم تو زندگیه شما هرحور صلاح میدونین اگه تاحالا شما همش کوتاه اومدین حالا حق دارین کوتاه نیاین

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

یکی دو هفته دیگه زایمانمه...😓😓

به سلامتی انشااله ولی آشتی کن نزدیکای زایمانت کوتاه بیا خیلی بده خدایی ناکرده خدا قهرش میگیره بد میشه چون خودم تجربشو دارم کوتاه بیا ازت خواهش میکنم

به سلامتی انشااله ولی آشتی کن نزدیکای زایمانت کوتاه بیا خیلی بده خدایی ناکرده خدا قهرش میگیره بد میش ...

عزیزم...صبحی بهم پیام داد س کجایی منم بعد نیم ساعت پیام دادم خونه مامانم نوشته خوبه همونجا باش میام من نوشتم کی گف فردا نوشتم فردامن میرم خونه صبح نوشت نمیخاد بری خودم میام دنبالت و دیگه هیچی نداد منم هیچی ندادم...