2777
2789

خریدام ماهانه نیس برحسب نیازه

ارایشگاه و پاکسازی رو ماهی ی بار میرم قطعا

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره،،اهل ارایش و...نیستم

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

آرایشگاه اصلا نمیرم... لباس و پارچه و وسایل خونه ، یا لباس واسه همسر

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

خب هر ماه متغیره دیگه مثلا یک کرم ممکنه چند ماه بشه استفاده کرد ازش 

البته من خییییلی کم اهل رسیدگی به پوست و این حرفام

بیشتر لباس میخرم 

قصه اینجاست ...که شب بود و هوا ریخت بهم...من چنان درد کشیدم...که خدا ریخت بهم.

والا من هرچی مراقب های پوستی و آرایشی بخرم سیر نمیشم  دیگ باید بدم سراغ مراقب های مو 

میسلار واتر تونر  آبرسان مرطوب کننده کرم دور چشم کرم نرم کننده اسکراب وفلان ولی خوب پوست واقعا مهمه ارزش داره

تقریبا ۵۰۰_۶۰۰ خرج محصولات زیبایی میکنم

چون پوستم خشک هرماه میرم فشیال 

لیزر بدن 

ژلیش ناخن

یکمم لباس و خرت و پرت میخرم

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

هیچی اصلا

درگیر بچه هام وقت برا خودم ندارم در حد مرتب بودن به خودم میرسم ولی هزینه برای مراقبت پوست و مو و زیبایی نه

ولی جدیدا به همسرم میگم باید از این محصولات مراقبتی بگیرم خداتومن برو بفکر باش

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕
ا ایشگاه چیکار میکنید پاکسازی با چی

اصلاح و اینا

اگه حسشو داشته باشم ناخنامو صفا میدم اگه نه هم ک همیشه بلند و لاک زدس خودم حواسم بهشون هست...

پاکسازی صورت گلم...

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
من ک مدتهاست تو دلمه واسه خودم یه چیز میزایی بگیرم ولی اصلا پول اضافه گیرم نمیاد همش نیومده خرج میشه ...

من از وقتی مطمئن شدم شوهرم درست بشو نیست به خودم اومدم  میخام کیف دنیا رو بکنم

آموزش مجازی ناخن فقط با ۲۰۰ هزار تومان

من هربار حقوق بگیرم البته اصلا اهل ارایش نیستم محصولات مراقبت میگیرم چون پوستم فوق العاده حساسه،لباس هم هر بار احساس کنم دیگه ندارم البته گوش شیطون کر همسر جان تا حالا نزاشته کم بیاد هر قد از ارایش بدش میاد از لباس مختلف خزیدن خوشش میاد بیشترم خودش سورپرایز میکنه