2777
2789
بالغ به حساب  میام😂😂بالای  ۲۰

نه اخه از حرف زدنتون فکر کردم این چیزارو تجبره کردین که میدونین

اخه منه ۱۶ ساله چرا ب سکته و این چیزا فکر میکنم چیکار کنم از دستشون خلاص شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هربار ترسیدم مزاحم ت میشیم با چن نفر دگ صحبت کردم انقد جو دادن برگام ریخت

نه عزیزم این چه حرفیه 

نه  مشکلی  نیست فقط استرستو کم کن  من  یه شب  سر یه موضوعی  انقدر  ضربانم تند شده بود  نفسم بالا نمیومد  کار به نوار قلب کشید   اخرم دکتر گفت استرستو کم کن پاشو برو بیرون😂😂😊

من ۲۳

به کوردی و ترکی مسلطم😎                                   نگارم_ملکه_کورد سابقم😍                                    ۲۰ سالمه 😼                                                         همیشه واسه هدفام میجنگم چون من اینجام تا ثابت کنم مامانم یه دختر قوی تربیت کرده نه یه دختر ضعیف و بی هدف😌👸                                 پس میخندم🙃 چون شایسته ی ماه نیست که غمگین باشد🌙
نه عزیزم این چه حرفیه  نه  مشکلی  نیست فقط استرستو کم کن  من  یه شب   ...

بعضی از دکترا واقعا ریلکسن

ب من گفته بود از منم سالم تری برو درحالی ک انقد ضربانم بالا بود دیگ واقعا داشتم دیوونه میشدم مامانم بیرون بود اومد خونه گفت چرا چشات خون شده گفتم تپش قلب دارم گفت بریم‌ دکتر نگرانیت برطرف شه

اابته این قضیه مال زمستون یا پاییز بود

۱ ماه پیش هم رفتم دکتر واس ی مسئله دیگ ای دکتر با گوشی پزشکی ک میزارن تو گوششون صدای قلبتو میشنون اونو گذاش رو قلبم گفت نفس عمیق بکش و از این حرفا تهش ی قرص پروپنانول نمیدونم چیه دقیقا اسمش😂زدم گوگل واس تپش و قلب و استرس همین چیزا بود‌ گفتم میشه نخورم‌گفت نخور

مادرمم سرکار میره امروز تعطیل بود همیشه از سرکار میاد من ی قیافه ای دارم ک خستگیش بیشتر میشه و خیلی ناراحت میشه دوست ندارم هی ببره منو دکتر دلم واسش میسوزه ک دخترش منم

در حال استراحتی یا تحرک داشتی الان؟

استراحت

من از بچگی ضربان قلبم بالاتر از بقیه بود

به کوردی و ترکی مسلطم😎                                   نگارم_ملکه_کورد سابقم😍                                    ۲۰ سالمه 😼                                                         همیشه واسه هدفام میجنگم چون من اینجام تا ثابت کنم مامانم یه دختر قوی تربیت کرده نه یه دختر ضعیف و بی هدف😌👸                                 پس میخندم🙃 چون شایسته ی ماه نیست که غمگین باشد🌙
حالا مال من قیافمو اینجور ببینیه  کلی دعوا داریم میگه چرا  نمیخوری😂

دعوا هم میکنه خسته میشه بعضی وقتا میگه چقدر باید بری دکتر از این حرفا دیگ

مادرن نگران میشن ترس از بیماری از خود بیماری بدتره