2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره از منم محضریه شما لباس رو چقد گرفتی پف هم داشت یا ن 

من یک و نیم گرفتم نه خیلی پف نداشت. عکس های اتلیه ام قدی بود الان ندارمش زیر ساتن بود روش پارچه تور طرحدار بود یکم سر شونه اش اون توره پف داشت

خیلی قشنگ بود عزیزم مبارکه خوشبخت بشین😍 با همین لباسا رفتی محضر ؟ من هفته بعد عقدمه هنوز لباس نخر ...

اره عزیزم دامنش با کفش زیر ده سانت ، اندازه یکی دو سانت فاصله داشت با زمین پوشیده هم بود اخه یه روسری انداختم رو سرم. 

ممنون عزیزم همچنین

من یک و نیم گرفتم نه خیلی پف نداشت. عکس های اتلیه ام قدی بود الان ندارمش زیر ساتن بود روش پارچه تور ...

لباسا چند مدل دیدم زشت بودن و کلی گرون منم تو همین مایه ها لباس میخوام ارایشگاه هم رفتین

لباسا چند مدل دیدم زشت بودن و کلی گرون منم تو همین مایه ها لباس میخوام ارایشگاه هم رفتین

اره عزیزم من ساکن بابلم . لباسمم همون اولین مغازه ای که رفتم اینو دیدم خوشم اومد برداششتم قیمتم مناسب بود. ارایشگاه هم یه جا رفتم 500 گرفت . شنیون و میکاپ

اره عزیزم من ساکن بابلم . لباسمم همون اولین مغازه ای که رفتم اینو دیدم خوشم اومد برداششتم قیمتم مناس ...

به نظرتون نامزدم چی بپوشه کت شلوار ساده یا با پاپیون یا مدلا دیگه