2777
2789
نه بی حسی نزدن نیاز نیس دردم نداره نترس بااووو انقد خوبهههه روزی که براکت ها رو برمیدارن😍😍

ببخشید ارتودنسی فقط واسه نامنظمی کردی؟

یا جابه جایی فک؟

میشه با ارتودنسی کمی فکو عقب برد؟

گاهی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی مراقبت های بعد از تموم شدن ارتودنسی خیلیییی مهمه هااا جدی بگیر من تنبلی کردم یکم تکون خوردن

چه کارایی باید انجام داد?

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
وا داره میگه ارتودنسی .  نگف نگین ک .

ارتودنسی مگه چیه?

چار تا براکت می چسبونن یه سیم از وسطش رد می کنن

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
یجا نوشتع بود امپول بی حسی میزنن

کی این ببخشید ک...شرا رو گفته نگینا رو با ی چسب ابی میچسبونه اونجا بعدم با ی نور ابی خشکش میکنه بعدم سیمو میندازه روش دور براکتا هم کش رنگی میندازه رنگ دلخواه

ببخشید ارتودنسی فقط واسه نامنظمی کردی؟ یا جابه جایی فک؟ میشه با ارتودنسی کمی فکو عقب برد؟

من فکم کوچیک بود و دندونام جا نمیشد و بی نطم شده بودن

۲تا از دندونای فک بالا و ۲تا از دندونای فک پایینمو کشید تا جا شن و منظم بشن

درمورد فک اطلاعی ندارم

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها