2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمی نذار این رفتارهای زنونه اذیتت کنه
سفید واسه شما طبیعی شده حالا سیلور را پسندیدی -همش به خاطر همون حس جاری جدید بیخیالش شو سعی کن این اخلاق را بزاری کنار و گرنه خودت اذیت می شی و باعث می شی بقیه فکر کنن حسودی -هر کار کنی باز نمی شه بروز نداد-من که این روزگار را گذروندم خوب درکت می کنم
برو یه کار جدید شروع کن تا حواست از این جاری جدیده دور بشه -مثلا یه کلاسی که دوست داری برو-برو موهات را تغییر بده یا یه تیکه وسیله جدید بخر برو کلاس یوگا-خلاصه سرگرم شو و کمتر بهش فکر کن بعد یه سال دیگه مال اون هم شیک نیست
دیگه گذشته تموم شده خانمی! از اول صبح فکرتو مشغول چه چیزی کردیاااااااا! اگه می تونی تعویض کن ولی بعدا میگه که حسادت کرد! اون چیزی رو که داری رو دوستش داشته باش و حالا برای عید سعی کن یک تنوعی تو آشپزخونه ات بدی! حالا که همه چی سفیده خیلی راحت تر می تونی ست کنی!
حالا که گرفتی نورا جون مبارکت باشه ... هر کدوم یه قشنگی داره

منم خیلی تحقیق کردم تو این نی نی سایت حتی تاپیک زدم با اینکه همه این حرفا رو شنیدم که لک میشه و گرونتره و تاریک میکنه اما سیلور گرفتم خیلی هم راضیم هفته ای دوهفته ای یه بار دسمال میکشم 2 دقیقه تاریک هم نشده و خیلی شیک تره ... همیشه نظر دیگران رو بشنو و آخرش اونی رو که خودت دوس داری انجام بده ... حالا هم بیخیال باش ایشالا که خوشبخت بشی
انقدر خوب هست که وقتی میخواستم جهیزیه بگیریم یکی میگفت سفید یکی میگفت سیلور یعنی من که واقعاً‌ مونده بودم چیکار کنم نظرات و سلیقه ها تقریبا 50 به 50 بود حتی بیشتریا میگفتن سفید چون همیشه مده و این حرفا ... هرکدوم یه مزایا و معایبی دارن ... ولی حالا که دیگه گذشته اگرم بد باشه میتونی عوض کنی ؟ اگرم عوض کنی میگن حسادت کرد پس با اعتماد به نفس کامل به داشته های خودت علاقه نشون بده و نسبت به هیچ چیزی تعصب نشون نده و یادت نره هرگل یه بویی داره