2777
2789
توبیمارستان چ میکردی؟ خانمه روازکجامیشناسی؟

تو بیمارستان من همراه مریض بودم 

من چند روز قبل رفتم 

دختره دختر عموی مریض است ۱۸ سالشه 

پسره هم پسر مریض است ۲۰ سالشه 

دختره چند ماه قبل عروسی کرده 

من دیروز متوجه شدم صبح ساعت ۱۱صبح رفتن ولی ندیدم خیلی درگیر مریض بودم مریض سه بار رفته اتاق عمل شب هر چی پیشون گشتم نبودن گوشیاشون هم خاموش صبح امروز سر و کلشون پیدا شده من امشب دیدم بغل همن دست تو دست تو حیاط قدم میزنن انگاری یه جوری شدم دیدم پسره خوابیده گفتم بینم دختره کجاست که متاسفانه

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
تو بیمارستان من همراه مریض بودم  من چند روز قبل رفتم  دختره دختر عموی مریض است ۱۸ سالشه& ...

خداهمه رو به راه راست هدایت کنه.فکرتومشغول نکن

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداهمه رو به راه راست هدایت کنه.فکرتومشغول نکن

نمیتونم شوهرش میشناسم اقوام دختره است خیلی پسر خوش برخورد و پاکی است 

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
چی شده؟

خیانت

2790
2778
2791
2779
2792