2777
2789
مهم اینه حالت خوبه و همین مهمه😍💗

خوب. خوب. خوب.

وانموده حالم بده وانمود میکنم خوبم کسی نپرسه چمه:)

دخی مهربون🙂❤️ زود ناراحت میشم دلم نازکه باهم تند حرف نزنین لطفا🙃 ناراحتی قلبی دارم😉💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فلک زده تازه بچمو شیردادم گذاشتم سرجاش باشوهرمم قهرمیباشم یعنی کلا ما سال ب دوازده ماه قهمریم😐ه ...

عزیزمممم

قهر نمک زندگیه

غصه نخور خواهر

مهم اینه بعد این همه قهر رابطتون مسحکمه و اونم علاقس که نگهش داشته😍💗

یکی از اقواممون ک عالم و ادم حسرت زندگیشو میخوردن یعنی چ از نظر مالی..چ ظاهر و اخلاق همسرش یعنی همه ...

خدا رحمتشون کنه🖤

دخی مهربون🙂❤️ زود ناراحت میشم دلم نازکه باهم تند حرف نزنین لطفا🙃 ناراحتی قلبی دارم😉💔
چرا وانمود مشکلتون چیه :( البته اگه دوس دارین بگین:(

بابام!

خیلی سنگ دله اذیتم میکنه احساس میکنه نوکر خونشم اونقدر کار کردم دستام از کار افتادن یه دستم تو اتله😖😔 

کسی که خوشحاله کاسه ای زیر نیم کاسشه

عزیزمممم قهر نمک زندگیه غصه نخور خواهر مهم اینه بعد این همه قهر رابطتون مسحکمه و اونم علاقس که نگ ...

مرسی عزیزم 💕

ماهم به قول این دوستمون همش وانمود میکنیم که خوبیم هرکی منو شوهرمو میبینه فک میکنه واای اینا دیگه چقد خوشبختن ولی نمیدونن که تو خونه همش جنگ و دعواس.ما به کلمه پنجم حرفمون نرسیدیم دعوامیشه بینمون.

نچ مجردم عزیزم🙃

عه تورو با یکی دیگه اشتباه گرفتم

ناراحت نباش:(

کلا خانواده میخواد بچشو مستقل بار بیاره که هنه کاراشو خودش انجام بده

فقط تو نیستی اکثزا همینن

به این فکر کن مدرو مادرا به صلاح بچها فکر میکنن و قلبا دوست دارن💗

مرسی عزیزم 💕 ماهم به قول این دوستمون همش وانمود میکنیم که خوبیم هرکی منو شوهرمو میبینه فک میکنه وا ...

پیش مشاور برید مشکلتون حل میشه

بنظرم همو دوست دارین فقط باهم سازش ندارین کمی

با مشاور رفتن اکی میشه

نگران نباش عزیزم💗

عه تورو با یکی دیگه اشتباه گرفتم ناراحت نباش:( کلا خانواده میخواد بچشو مستقل بار بیاره که هنه کارا ...

خوشم نمیاد از اینجور تربیت کردن. تربیت کنن ولی خیلی سخت میگیرن زندگیو 

بچه مهمونیه که یه روز میاد یه روز میره. 

خالم برگش بهم گف افسرده شدی دختر😔

خوشم نمیاد از اینجور تربیت کردن. تربیت کنن ولی خیلی سخت میگیرن زندگیو  بچه مهمونیه که یه روز م ...

با پدرتون منطقیو با لحن آروم صحبت کن که نحوه تربیتشون اذیتت میکنه بگین ناراحت میشم

مطمئنا دیگه زیاد فشار نمیاره چون دوست داره و دختر عزیزشی💗

با پدرتون منطقیو با لحن آروم صحبت کن که نحوه تربیتشون اذیتت میکنه بگین ناراحت میشم مطمئنا دیگه زیاد ...

حرف زدم بد تر شد😑😔