2777
2789
نیت کن

لطفا به منم حس,شوهرمو بگو..

دارم جدا میشم

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیت کن

میشه برای منم بگی نیت کردم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
نیت کن

من نیت کردم میشه برا من بگیری خیلی استرس دارم 

فردا میخوام برم دادسرا 

میشه به نیت رسوا شدن قاتل شوهرم فال بگیری. ممنون🙏

اسمم پریسا

خدایا شکرت که همیشه هوامو داشتی و داری 💚

حس ششم نیستم من ت ا ر وت میگیرم

لطفا به منم حس,شوهرمو بگو..

دارم جدا میشم

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
چرا آنلاین میشه بهم پیام نمیده؟یه چیزی این وسط داره میلنگه ترو خدا بهم بگو تا تکلیفمو روشن کنم🥺

طرف مقابلت چشم و ابروی مشکی داره درست 

دوست شده ولی بینشون کات

خدایا شکرت😍😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز