2777
2789
اگه میتونی حتما برو من ک طبقه بالاشون هستم 🥺🥺🥺

از اینکه توهم همدردمی ناراحت شدم برا توم گریم گرفت چقدر دنیا بد شده ای خدا تا کی اینطوری میچرخه.من حتی بعد از سقط هیچکس پیگیرم نشد فقط یکی از خواهرشوهرام .هیچکس دلداریم نداد 

از اینکه توهم همدردمی ناراحت شدم برا توم گریم گرفت چقدر دنیا بد شده ای خدا تا کی اینطوری میچرخه.من ح ...

قربون دل مهربونت عزیزم.

من همین بارداریم هم مادر شوهرم اولش همش میگفت ایشالله بمیره الان هم چند بار گفت ایشالله خدا ی بچه فلج عقب مونده بهتون بده ولی خب خدا ک به حرف اون نیست 🙂

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربون دل مهربونت عزیزم. من همین بارداریم هم مادر شوهرم اولش همش میگفت ایشالله بمیره الان هم چند بار ...

کلا الان دلم گرفته جوکم بشنوم‌ گریم میگیره.چرا بعضیا اینطورن مگه بد بودن داریم تا این حد اونم مادرررررر خب مادرشوهر تو مادر بچه ای که بدنیا میاری هم هست