2777
2789
نه نگران نباش چیز خاصی نیست خیلیا همین شکلین  قرص لاغری ک فقط مورد تایید وزرات بهداشت ونوستات ...

آهان مرسی خیلی ممنون قطعش می کنم

خب چرا فقط گوشت و مرغ و میوه نخوریم؟؟!!روسری و مانتو و شالم خیلی گرونه!!...😏😏😏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حقیقتا نمیدونم فک میکردم این سردردا از استرس کنکوره ولی بازم همراهمه و دارمش پزشک عمومی بهم گف بر ...

نه نوار مغزی لازم نیست کنکورت و ک دادی ی مدت وایستا اگ علایم خوب نشد برو دکتر 

الن فعلا ویتامین eبخر هفته ای دوتا بخور یا قرص جوشان منیزیم‌هفته ای سه بار 

من بازم دارم بعضی موقه ها یهویی بعضی اوقات با سروصدت و عصبی شدن میاد سراغم

خودتو مشغول کنی خوب بشه شاید من ۴ سال تمام از اول دبیرستان تا حالا این مرضو دارم نزدیک کنکور غیر قابل تحمل بود انگار کلم سنگین شده بود گوشامم وزوز می کردو خیلییییم عصبی بودم 

خب چرا فقط گوشت و مرغ و میوه نخوریم؟؟!!روسری و مانتو و شالم خیلی گرونه!!...😏😏😏

سلام عزیزم من گوشم دوماهه سوت و وز و نبض داره هیچ کاری نتونستن برام بکنن بنظرت از چیه

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
نه نگران نباش چیز خاصی نیست خیلیا همین شکلین  قرص لاغری ک فقط مورد تایید وزرات بهداشت ونوستات ...

سلام من اتفاقی این تاپیکتونو پیدا کردم. یه سوال شاید مسخره باشه . اما نمیدونم چرا حس میکتم حامله ام پریود میشم اما حجمش نسبت به همیشه خیلی کمه . و اینکه کشاله ران و شکمم نبض داره انگاری و گاهی تهوع دارم! معده درد دارم یه ماهه و اشتهام خیلی زیاد شده !! بی بی چک زدم منفی بو اما شک کردم . شکم بی دلیله یا بازم تست کنم؟! 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
سلام من اتفاقی این تاپیکتونو پیدا کردم. یه سوال شاید مسخره باشه . اما نمیدونم چرا حس میکتم حامله ام ...

سلام عزیزم خون پریودیت رنگش روشن یا تیره اس ؟چند روزس؟حجمش اندازه هست ک ی نوار بهداشتی و کاملا پر کنه؟

اون نبض داشتن احتمالا فشار خونت بالا رفته نبض میزنه 

ببار دیگ بی بی چک بزن اگ منفی بود بازم پیگیرش نشوحامله نیستی

سلام عزیزم خون پریودیت رنگش روشن یا تیره اس ؟چند روزس؟حجمش اندازه هست ک ی نوار بهداشتی و کاملا پر کن ...

مرسی از اینکه جواب دادین.

تقریبا ۵ روزه و روشن

مرسی از اینکه جواب دادین. تقریبا ۵ روزه و روشن

خواهش میکنم اندازه روز اول وو دومت ی نوار بهداشتی کامل پر میشه؟

ببین ی خونی هست ک زمان حامگلی موقع جایگزینی میاد ک اون خون روشن عه خیلی م کمه ینی مثلا مث لکه بینی میمونه حالا یکمی بیشتر ولی خون پریودی خیلی زیاده مثلا اگ ی نوار بهداشتی کامل خونی میشه اون خون خون پریودی عه اگ پریودیتیم آن تایم ک‌هیچی دیگ قطعا پریودیه 

بااینحال یبار دیگم بی بی چک بزن اگ‌منفی بود هیچی دیگ 

اون نبص زدنم فشار خون تو چک کن عزیزم نگران نباش 

خواهش میکنم اندازه روز اول وو دومت ی نوار بهداشتی کامل پر میشه؟ ببین ی خونی هست ک زمان حامگلی موقع ...

درسته متوجه شدم .پس ان شاالله حاملگی نیست. حتنامیزنم . خیلی ممنوووووونم واقعا لطف کردین