2789
عنوان

مخ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3850 بازدید | 143 پست
تو نه شما 🚶‍♀️

جانههه دل😍

ببين كى اينجاست

عمره كوچولوى من⚜️💛

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک کن وقتی مجرد بودم خواهرم ازمن بزرگتر خوشگلترم هس ولی ارومه پسر خاله هام اومده بودن خونمون من باه ...

😂😂😂😂😂واااي 

من بچه ام هنوز خواستگار ندارم💔😂

ولي خدايي نميدونستم آپشن حساب ميشه شيطنت😂😁

دلم يه جاي دور ميخواد! خيلي دور...

درضمن اون دویتی که گفت شیطونی من باهاش موافق نیستم مردا دختر شیطونو واسه دوستی میخوان اخرشم میرن با یکی خانومش ازدواج میکنن

زود اعتماد نکن👑🎀سایه هم دنبال توست ولی همراه نیست👑💜🖤💙(ترکیده اعظم هستم 😁
جان؟با شما حرف زدم؟ @eshqbpayanm   ما رفتیم

منكه هستم

توام چمدونتو بذار بشين سره جات

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

فرزندم اون پسر اگه پسر خوبی بود با شما از این شر و ور ها نمیگفت، ولی در کل پسرها توی دوستی با دخترها فقط دنبال رابطه هستن، نه چیز دیگه ای مثلا یه دختر شبیه میمون هم اگه باشه ولی با پسرها رابطه کامل داشته باشه، دوست پسرش دیگه محاله ولش کنه، ولی اگه پری دریایی هم باشی ولی اهل رابطه نباشی زیاد دوستی شما با دوام نمیشه پس بهتره بری درس بخونی به یه جایی که رسیدی انشالله یه پسر خوب میاد خواستگاری با اسب سفید😁😁😁

دنیا جای خوبی برای شاعر شدن نیست، اینبار که برگردم درخت می شوم.
😂😂😂😂😂واااي  من بچه ام هنوز خواستگار ندارم💔😂 ولي خدايي نميدونستم آپشن حساب ميشه شيطنت😂 ...

منم نمیدونستم بعدا کع جواب رد دادیم اینا پسر خالم گفته بود بعد ازدواج خواهرم میاد دوباره 

میگفته ادم با دختر خاله پیر نمیشه😃😃😃

منم نمیدونستم بعدا کع جواب رد دادیم اینا پسر خالم گفته بود بعد ازدواج خواهرم میاد دوباره  میگف ...

وااي

والا من نظر كسي كلاااا برام مهم نيست😂

يني بع قول بابام كلا روهوام😂 بخاطر همين زياد اهميت نميدم

ولي اعتماد بنفسم بالا رفت💔😂

دلم يه جاي دور ميخواد! خيلي دور...
باید ب همه جواب پس بدم من؟؟

همه؟؟؟

بشين مغلطه نكن

دختر/خانوم خوبى باش

همه اینجوری نیستن که 😂💔 جمع نبندین

عه یعنی دوست پسر شما خوبه؟؟؟ ببین البته شما حق داری تعداد کمی ازشون هستن که ناتوانی جنسی دارن، اون دسته اینطوری نیستن

دنیا جای خوبی برای شاعر شدن نیست، اینبار که برگردم درخت می شوم.