2821
2789
مهدی باباخانی عالیه کلاس های آنلاینش کامل میگه همه چی رو هم مفهومی میگه هم راه های تستی رو میگه ب ...

گول این تبلیغات باباخانی آشغال رو نخورید این ها یه مشت حروم خور متقلب هستند که همش از خودشون تبلیغ میکنن بعدش هم پولتون رو جیب میزنن و وقتی که خواستید انصراف بدید دیگه پس هم نمیدن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یحیوی واقعا به درد نمیخوره تدریسش فقط یک فصل رو خوب درس میده فقط حرکت شناسی!
یه دو سه سال وایمیسته روی حرکت و دینامیک چون مسلط هست روووش ولی بقیه رو گازشو میگیره درس میده واقعا به درد نخوره یحیوی

یحیوی واقعا به درد نمیخوره تدریسش فقط یک فصل رو خوب درس میده فقط حرکت شناسی! یه دو سه سال وایمیسته ر ...

اینکه شما از تدریسش راضی نیستین به این معنی نیس که بد کسیو بگین من با استاد میرم عالین همه فصل هارو واقعا دارن عالی میگن 

پسند استاد سلیقه ایه 

سلام من امسال برای درس فیزیک با استاد یحیوی کلاس گرفتم بعد ایشون گفتن که جزوه رو میشه از وبسایت خودشون سفارش  داد بعد من وبسایت خودشون و که چک کردم به جز کتاب تست هیچ جزوه ای ندیدم اگه کسی هست که امسال با ایشون کلاس گرفته و جزوه هاشونم تهیه کرده ممنون میشم بگه 

عزیزم بنظر من هیچی مثل کتاب نمیشه . من دوبار کنکور تجربی دادم . آخراش خیلی مریض شدم از بس بهم فشار ا ...

عزیزم ...نتیجه کنکورتون چی شد؟البته میدونم کامنت شما برا دو سال پیشه

به نظر من هم یحیوی خیلی روی همه مباحث مسلط نیست. واسه همین بعیضیا رو تند تند و خیلی تستی میکه که فقط زود از روشون رد شه. ما بدبختم فکر کنیم اااا چقدر سطح تدریسش بالاست واسه همین مشکل از ماست که چیزی نمیفهمیم. نمونه تدریس هاشون اینجا هم دیدم انگارمسابقست!!!

https://mrtadris.com/مدرس-فیزیک-مهدی-یحیوی/

حالا که اینجوری