مایساa مدیر عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 574 عنوان سلام | مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 92 پست خوب هستین من ازمیان تمام نداشتن ها🤚تورادارم.....همین کافیست برایه یک عمر😍برایه یک زندگی😘 1400/04/27 | 19:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25652 نههههههه گوشیت سالمه ؟؟؟چی داره اخه اینجا مگه بخدا نمیتونم برم😞اره سالمه سلام داره 😞 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
مایساa مدیر استارتر عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 574 اگه میخای با هر کسی دوست بشی باید درخواست دوستی بدی چجوری از کجا باید بهش بگم؟ من ازمیان تمام نداشتن ها🤚تورادارم.....همین کافیست برایه یک عمر😍برایه یک زندگی😘
هیژه عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 4787 حالا کجا میره من چجوری قبول کنم؟ باید بزنی رو قبول ،انصراف رو نزن
مایساa مدیر استارتر عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 574 بخدا نمیتونم برم😞 اره سالمه سلام داره 😞 یرو برایه من یه لیوان آب بیار اینجا حالم بد شد من ازمیان تمام نداشتن ها🤚تورادارم.....همین کافیست برایه یک عمر😍برایه یک زندگی😘
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25652 یرو برایه من یه لیوان آب بیار اینجا حالم بد شد نمخام نمیرم😢😂 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
مایساa مدیر استارتر عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 574 باید بزنی رو قبول ،انصراف رو نزن حالا بعدا همه جایه سایت روبهم میریزم میفهمم خخخ من ازمیان تمام نداشتن ها🤚تورادارم.....همین کافیست برایه یک عمر😍برایه یک زندگی😘
مایساa مدیر استارتر عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 574 نمخام نمیرم😢😂 تنهایی؟ من ازمیان تمام نداشتن ها🤚تورادارم.....همین کافیست برایه یک عمر😍برایه یک زندگی😘
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25652 تنهایی؟ ن چرا😢 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
هیژه عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 4787 حالا بعدا همه جایه سایت روبهم میریزم میفهمم خخخ آره ، خب فعلا خداحافظ
saraaa82 عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 2161 چجوری از کجا باید بهش بگم؟ روی دعوت به دوستی باید بزنی اول باید بری پروفایل فرد مورد نظر
مایساa مدیر استارتر عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 574 ن چرا😢 میخاستم بگم من الان حس میکنم پشت سرت کسیه یه نگه بکن پشتتو من ازمیان تمام نداشتن ها🤚تورادارم.....همین کافیست برایه یک عمر😍برایه یک زندگی😘
مایساa مدیر استارتر عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 574 آره ، خب فعلا خداحافظ خداحافظ دوست خوبم من ازمیان تمام نداشتن ها🤚تورادارم.....همین کافیست برایه یک عمر😍برایه یک زندگی😘
مایساa مدیر استارتر عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 574 روی دعوت به دوستی باید بزنی اول باید بری پروفایل فرد مورد نظر اهان بعدداون قبول میکنه اره من ازمیان تمام نداشتن ها🤚تورادارم.....همین کافیست برایه یک عمر😍برایه یک زندگی😘
مایساa مدیر استارتر عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 574 روی دعوت به دوستی باید بزنی اول باید بری پروفایل فرد مورد نظر ممنونم دوست خوبم من ازمیان تمام نداشتن ها🤚تورادارم.....همین کافیست برایه یک عمر😍برایه یک زندگی😘