asrabano مدیر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 455 عنوان جنسیت بچم چیه | مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 20 پست دخترا من ۶ هفتمه دکتر ساک و بچه رو دید واینک سمت چپم پایین سونومیکرد صبحا ویار دارم ولی فقط صبح از تخم مرغ و مرغ هم بدم میاد بتام ۱۰روز تاخیر پریود ۱۹۹ بود بچم چیه چیزایع شورهم فقط دلم میخواد 1400/04/27 | 18:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hessekhoshbakhti عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4847 عزیزم اینا همش احتماله و از رو حرفا مامانبزرگ همسرم میگم ولی بگو خوابم کم شده ولی همش حس خستگی دارم خیلی زرنگ تر از قبل شدم و چیزای شیرین زیاد میخورم بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
soheilajoon عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 4751 علائمت چی بود پس از رواینا نمیشه حدس زد مثل تو بودیم هردوتامون سمتچپ.. از مرغ بدمون میومد.. شور و شیرین دلمون میخواست ترش دوس نداشتیم... ویار وحشتتتناک صبحگاهی داشتیم...بچه هامون فرق میکردن جنسیتشون من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده..
darya_jooon عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 11766 شیرین زیاد میخورم زرنگ تر از قبل شدم همه کارامو میکنم ولی خسته میشم خوابم کم شده اشتهامم زیاد شده بیشتر به پسر میخوره اما بخاطر خوابت دخترم احتمالش هستنظر منو بخوای میگم پسر من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم
soheilajoon عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 4751 خوابم کم شده ولی همش حس خستگی دارم خیلی زرنگ تر از قبل شدم و چیزای شیرین زیاد میخورم منم اینجوری بودم پسر بود بچم من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده..
hessekhoshbakhti عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4847 بیشتر به پسر میخوره اما بخاطر خوابت دخترم احتمالش هست نظر منو بخوای میگم پسر خواب دیدم ی دختر دارم 😁😁بعد همه میگن خوابت چپه🤣 بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
leyli_joon عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 3812 شیرین زیاد میخورم زرنگ تر از قبل شدم همه کارامو میکنم ولی خسته میشم خوابم کم شده اشتهامم زیاد شده پسره