ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید... خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم... (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
خدانکنه قشنگممم بخدا شنیدم فقط تو اومدی تو ذهنم گفتم الان کلی ناراحته😔😔🥺😭❤️❤️
من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید... خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم... (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
خدانکنه قشنگممم بخدا شنیدم فقط تو اومدی تو ذهنم گفتم الان کلی ناراحته😔😔🥺😭❤️❤️
فداتشم گلم
تو باشگاه مبارزه داشتیم بعد من بردم با کلیییییی خوشحالی و شادی اومدم خونه و یه لحظه گفتم بزار چندتا پست شاد بزارم واسه فرزاد که ای کاااش دستم میکشست گوشیو رو برنمیداشتم
از وقتی برداشتم تا الان فقط دارم گریه. میکنم😭
لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(: درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
فداتشم گلم تو باشگاه مبارزه داشتیم بعد من بردم با کلیییییی خوشحالی و شادی اومدم خونه و یه لحظ ...
واااای نکنننن توروخدااا بر میگردههه مگه الکیه اخهههه😭😭😭❤️❤️❤️❤️
هرکی از راه رسید به این زد دیگه بسشههه بیچاره اگه برنگردههههااااا خودمو کشتم. باباااا. من یه ...
من بمییییرممممممم براااات😭😭😭💔💔💔