2777
2789
عنوان

کیا از واژینسموس رنج میبرند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 25 پست
نه 

ممنون

خدانکنه هیچکس این مشکلو داشته باشه خیلی بد خیلی

آدم نابود میشه

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما که توی تاپیک قبلی گفتی که آمپول hcgزدی و بعدش نزدیکی داشتی ؟!!!!اگه نزدیکی داشتی پس واژینی ...

چرا عزیزم واژینسموس گریدهای مختلف داره من گرید ۲ هستم

نزدیکی داشتم یعنی فقط کمی ازش  وارد واژنم میشه  وبرای همون یکمم کلی درد میکشم واشکم درمیاد سه سال طول کشید تا بتونم اجازه بدم کمی داخلش کنه

معاینه اصلا نمیتونم برم  الان برای دردی که بخاطرآمپول hcg دارم  نمیتونم برم سونو واژینال

همه مشکلاتم باهم قاطی شدن و خیلی روحیم داغون

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

نگی فردا پس فردا از حالا شروع کن ..چ جوری تاپیک قبلی گفتی نزدیکی داشتی؟؟؟؟

نزدیکی عمیق نه

نزدیکی بادرد و سختی

توضیح دادم کامل

چرا عزیزم واژینسموس گریدهای مختلف داره من گرید ۲ هستم نزدیکی داشتم یعنی فقط کمی ازش  وارد واژن ...

عزیزم یه مدت مرتب کگل کار کن بعد با لوبریکانت امتحان کن اگه افاقه نکرد حتما سری ب پیج vaginismus.irrبزن بطور رایگان و با پیگیری مداوم بهت کمک میکنن حتما بهشون دایرکت بده مشکلو کامل توضیح بده راهنمایی میشی هیچ نگران نباش

خدایا شکرت🥰❤
عزیزم یه مدت مرتب کگل کار کن بعد با لوبریکانت امتحان کن اگه افاقه نکرد حتما سری ب پیج vaginismus.irr ...

مرسی عزیزم ازراهنماییت🙏🌷

خیلی تحمل کردی. به نظرم بهتره یه شیوه درست رو به کار بگیری. نظرم اینه که دوره درمان واژینیسموس در خا ...

مرسی عزیزم اتفاقا درحال درمانم‌.تشکر

مرسی عزیزم اتفاقا درحال درمانم‌.تشکر

یعنی اومدم اینجا مشکلمو مطرح کردم دوست عزیزی یه آیدی بهم معرفی کرد الان دارم درمان میشم برام دعا کنید خوب بشم