golbaaaarg مدیر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 138 عنوان روزگارانی در چوکوروا | مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 20 پست کی جلوتر دیده؟فکرت کیه قصدش چیه ادم بدیه یاخوب؟ 1400/04/27 | 11:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی_خوزستانی عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 622 برادر دمیرهقصدش انتقام ازدمیرهبعد از مرگ ییلماز عاشق مژگان میشهولی مژگان هم می میرهدیگه بعد از فوت مژگان دست از انتقام بر میداره وبا دمیر دوست میشهدرکل ادم خوب وباانصافیهفقط بادمیر دشمنه هراسناک تر ازنابینایی،دیدن است با دوچشم باز؛که چه بر سر سرزمینم می آید....
نورسما عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 13991 فکرت پسر برادر تکینه،،،اومده از دمیر انتقام بگیره،،چون پدر دمیر به مادرش تجاوز شده و مادرش فکرت رو باردار شده
مثل_ماهi3 عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 3928 خانوما راستی اون دختره بود که غفور وثانیه سرپرستی شو قبول کرده بودن ....فکر کنم اسمش انگور بود کجا رفته چرا توو فیلم نیست؟
شکلات۰۰۷ عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 874 فکرت کیه؟ واسه چی اومده باکی دشمنه و چرا؟ فکرت پسر برادره تکینه قصده خاصی نداره میاد پیشه عموش ولی بعدش بهش تهمت میزنن و اینا ولی ادمه بدی نیس قصدی نداره شب غم تو نیز بگذرد اما این میان دلی ز دست میرود🙂✋🏻🖤
شکلات۰۰۷ عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 874 سلامممببخشید من اطلاعات اشتباه دادم😬فکرت داداشه دمیرهاومده انتقام بگیره قبلا مامانش اومده بوده توی مزرعه یامانا و ادنان یامان بهش دس درازی میکنه بعد بچشو قبول نمیکنه حالا فکرت اومده از دمیر انتقام بگیره شب غم تو نیز بگذرد اما این میان دلی ز دست میرود🙂✋🏻🖤
شکلات۰۰۷ عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 874 سلامممببخشید من اطلاعات اشتباه دادم😬فکرت داداشه دمیرهاومده انتقام بگیره قبلا مامانش اومده بوده توی مزرعه یامانا و ادنان یامان بهش دس درازی میکنه بعد بچشو قبول نمیکنه حالا فکرت اومده از دمیر انتقام بگیره شب غم تو نیز بگذرد اما این میان دلی ز دست میرود🙂✋🏻🖤