2777
2789
عنوان

راز زیبایی پوست من😂

75097 بازدید | 1327 پست

بچه ها چون همه تو این سایت خیلی راجب محصولات زیبایی سوال میکنن بیاین یگم من چی استفاده میکنم بچه ها اسماشون میگم و اینکه خداروشکر خداروشکر من پوستم عین پوست بچه صاف بدون جوش بدون لک خداروشکر وایستین عکساشون بزارم بگم چجوری استفاده میکنم

💍♥️Married

بگو

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یکی لایک کنه مرسی

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒
اول از این عشقم عکس میزارم که سرم هیا مارک اوردینری هست و من روزی یکی دوبار میزنم به پوستم و ماساژ م ...

منم دارم راضی ام

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
2791
2779
2792